Диктовки за 4 клас за принтиране

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Умаляемото е 92, а умалителят е сборът на числата 38 и Колко маски всичко са поръчали?

Website powered by Webnode Launch your own website for free! Колко маски всичко са поръчали? В къщичката нито вее, нито духа.

Той изпълва сърцето на Мадикен с буйна радост. От храста изскочи зайче и уплашено се втурна през гората без да знае защо.

Обща част за ЕПИ! Ей отнейде долетяла пеперудка бяла. Дава ясна представа за степента на грамотност на вашето дете. Обща част за ЕПИ. Обща част за ЕПИ. Свържете по двойки съществителните и прилагателните имена.

Учебници свързани с Трудната диктовка за 1. - 4. клас

Предлага подходящи текстове за диктовки, които разширяват читателските умения на учениците. Някъде из гората бръмчаха насекоми. Помагало за начален етап на образование: Тест , г. Едри мъхнати бръмбари и оси оживено спореха за нещо.

Колко метра е обиколката на правоъгълника. Всички образователни направления за ДГ. Домашен бит и техника. Колко метра е обиколката на правоъгълника. Над гората се влачат мъгли?

Учебници на фокус

Общи условия за ползване на сайта. Тетрадка за самостоятелна работа по български език за 4 клас - втора група 1. Офисът на Учебен център "Регалия" ще бъде в лятна ваканция от 16 юли. Дава възможност за пълноценна връзка между родител и дете.

В магазин доставили 78 комплекта спално бельо! От радост Владко забрави болката. Физическо възпитание и спорт. Разхвърчаха се като птички последните златни листа. С буквата на кой съгласен звук се пише всяко от прилагателните имена. Физическо възпитание и спорт.

Извади в колонка съществителните имена и определи рода и числото им. Превърни ги във въпросителни. Дълго се труди, за да спаси дървото. Хвърлиха се два щуреца, счупиха и два мъдреца, пипнаха я за мъжеца, па извикаха ловеца - да и дере с три ножа дебелата мечешка кожа.

Кики се събуди в хралупата от силни удари.

Там той си игра със саседските деца? Аудиодискове и мултимедийни дискове. Аудиодискове и мултимедийни дискове. В зайчарник има 39 женски и 18 мъжки зайци.

Тест и текст за диктовкаг. Аудиодискове и мултимедийни дискове. Там той си игра със саседските деца.

От храста изскочи зайче и уплашено се втурна през гората без да знае защо. В градинката си Елена засадила на 2 реда по 5 зюмбюли и на 4 реда по 3 нарциси. Съдържанието на учебното помагало следва реда на темите, предвидени в учебната програма по български език за 2.

Сред полето, за да е вярно, за да е вярно. Книжарници Вижте къде може да намерите книжарниците. Кое число трябва да запишеш, за да е вярно.