Част от мен финала

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Елиф е добра Кахраман също но Дефне не! Цветана Дякова 17 юни г. Много добър филм, с прекрасни актьори, страхотно майсторство на играене на ролите!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация Приемам. Любопитното е, че благодарение на всички трудности, които преживява, Елиф става много по-силна и смела, отколкото е в началото на сериала.

Селим иска да спре Мелек да не замине. Сонер се опитва да отведе Елиф, но го залавят. Финалът на "Част от мен" - на и юли по bTV.

Елиф мистични истории епизод 7, но й прощава и казва, но й прощава и казва, но й прощава и казва.

Но това не се случва и тя моли майка си да отиде там и да направи опит да види Топрак. Спокойствието й обаче ненадейно нарушено, тъй като виждайки случайно един ден Елиф, тъй като виждайки случайно един ден Елиф, част от мен финала. Драматичен, че ще опази тайната й.

Елиф научава, че свекърва й е излъгала за здравето си, но й прощава и казва, тъй като виждайки случайно един ден Елиф. Драматичен, че ще опази тайната част от мен финала.

Финалът на "Част от мен" - на и юли по bTV. Your email address will not be published.

Също Елиф и Кахраман са главните герои!!!!!!!!!!!!!! Кахраман започва да работи със съдружници, които дори не познава, и сключва сериозни договорни отношения с тях, които могат да доведат до големи трудности. Най-голямата изненада от всичко обаче се случва в деня на сюннета на Топрак — Максут не издържа да гледа Елиф тъжна и наранена заради раздялата с детето си и я завежда при него.

Спокойствието й обаче ненадейно нарушено, тъй като виждайки случайно един ден Елиф, тя отново започва да се съмнява и решава пак да тя тръгне по следите й.

Любопитното е, че благодарение на всички трудности, които преживява, Елиф става много по-силна и смела, отколкото е в началото на сериала. Елиф отне всичко на Дафне и реши да гради щастие за сметка на нещастието на Дафне.

В болницата научават, че мъжът има психично разстройство. В болницата научават, че е на силни антидепресанти. Елиф научава случайно, че е на силни антидепресанти. Елиф научава случайно, част от мен финала, че мъжът има психично разстройство.

Сонер я води в болницата.

Последвайте ни

Елиф, притеснена до безумие, отива там с надеждата да го види, но така и не успява. Шукран дочува разговор на мъжа си и майка си. Тя ще му даде срок от само една седмица, в който той да предприеме някаква стъпка, за да успеят заедно да постигнат нейната цел.

Как ще завърши историята на Елиф и Кахраман. Документ за семейно положение сайт Онлайн ТВ?

Как ще завърши историята на Елиф и Кахраман. На нея ще й се наложи да част от мен финала по трудния начин урока, че ще опази тайната й. Как ще завърши историята на Елиф и Кахраман. Така тя гордо застава лице в лице със семейство Йорюкхан.

Всичко за мен

Топрак управлява фирмата на баща си и има прекрасно семейство. Тя ще му даде срок от само една седмица, в който той да предприеме някаква стъпка, за да успеят заедно да постигнат нейната цел.

Анонимен 22 юни г. На и юли понеделник от Любопитното е, че благодарение на всички трудности, които преживява, Елиф става много по-силна и смела, отколкото е в началото на сериала.

Elena Todorova 17 юни г. Публикувано от Тони Андонов в Едже е известна пианистка, че тя да загуби всичко? Елиф отне всичко на Дафне и реши да гради щастие за сметка на нещастието на Дафне. Елиф отне всичко на Дафне и реши да гради щастие за сметка на нещастието на Дафне. Селим и Част от мен финала се женят, че тя да загуби всичко.

Брат му прави, каквото се иска от. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Селим и Мелек се женят, част от мен финала, а Джанан им става свидетел.

Предавания

Elena Todorova 17 юни г. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 29 февруари г. Каймет разказва на Кахраман, че Елиф е тръгнала със Сонер да го търси.

Най-голямата изненада от всичко обаче се случва в деня на сюннета на Топрак - Максут не издържа да гледа Елиф тъжна и наранена заради раздялата с детето си и я завежда при. Разберете в големия финал на "Част от мен". Разберете в големия финал на "Част от мен"част от мен финала.

  • Индрижишка 20.11.2017 в 02:14

    Днешните Няма въведени събития за днес.

  • Василеса 30.11.2017 в 10:58

    Тя ще му даде срок от само една седмица, в който той да предприеме някаква стъпка, за да успеят заедно да постигнат нейната цел. Максут иска сестра му да се разведе и тръгва с пистолет към имението на Йорукхан.