Подарък за 70 годишен мъж

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Производител Steel - Испания. Разполагаме с огромни колекции от делови и бизнес, корпоративни подаръци с възможност за брандиране чрез гравиране или печат, което ги прави изключително подходящи за колеги, клиенти, служители, шеф, учители, адвокати, доктори.

Бих ви препоръчала и да избягвате козметични комплекти и подобни неща, тъй като показват, че искате просто да отбиете номера.

Е, това бяха над 50 идеи за подарък. Размери; Вместимост на шишето мл. Класически и полезни подаръци, които могат да те подсетят за правилния избор. За съжаление съвет за подарък не мога да дам, просто не трябва да е часовник. Плаващ бик - Забавен надуваем остров Елегантна и прецизно изработена статуетка изобразяваща митичния герой Атлас, който носи целия свят на плещите си.

Златна подкова за късмет в дървена кутия Златна подкова за късмет в дървена кутия. Честито пенсиониране - текст пожелание изработен върху дърво Цена: Добавен в Желани Добави в Любими.

Златна подкова за късмет в дървена кутия Златна подкова за късмет в дървена кутия! Браво много хубави неща. Пожелание за юбилей с подарък за 70 годишен мъж цвете в рамка Пожелание за юбилей с истинско цвете в рамка.

Класически и полезни подаръци, които могат да те подсетят за правилния избор. Универсално джобно ножче марка Buck, от серията Stockman, подходящо за ежедневна употреба.
 • Изненади за рожден ден. Поставете отметка ако, адреса за плащане е същия като за доставка.
 • Магазин за Подаръци Оригинални подаръци — идеи за подарък на мъж или подарък за жена.

За любители на приключенията и походите

Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си. Тук може да намерите идеи за подарък, подходящи за всеки тип мъж.

Чаши ракия 6 броя AGL Сетът се състои от 6 бр. Комплект за вино от 6 части Вакуум помпа Тапи за вино - 2бр. Стойка — масивно евкалиптово дърво Снабдено с подвижни крачета с колелца за удобно придвижване Размери на Аз, пък наксоро направих също оригинален подарък — любимата ни снимка, но като пъзел.

 • Седем вечни рози в кутия Седем вечни рози в кутия.
 • Нашият екип от специалисти ще Ви даде правилните съвети за подарък за всеки повод, като сме си поставили за цел да изградим доверие у всеки, който се нуждае от решение за изненада. Вто Апр 03, 9:

Мех за вино Интересно предложение за подарък на мъжете ценители на виното - мех за вино с обем 2л. Супер колекция, поздравления за списъка, подарък за 70 годишен мъж. Мех за вино Интересно предложение за подарък на мъжете ценители на виното - мех за вино с обем 2л.

Подарък за мъж - Стилни и оригинални подаръци за мъже ТОП идеи. Портрети масло и пастел.

Свързани продукти

Подарък - Пеперуда - карвинг върху листо от дърво Цена: Mакет на ретро мотор Harley Davidson. Часовника работи с пряка слънчева светлина, без никакъв модерен механизъм, има и компас. Подарък за 50 години златен юбилей - златна подкова и шампанско Подарък за 50 години златен юбилей - златна подкова и шампанско.

Инструменти - всеки мъж трябва да притежава чанта с инструменти, за да може да изпълнява ролята си да поправя всичко, за който времето обици за пъп swarovski магически напредва. Детайлна декорация от сплав от калай и сребро във формата на грозд върху столчето на чашите, подарък за 70 годишен мъж. Детайлна декорация от сплав от калай и сребро във формата на грозд върху столчето на чашите. Размери - подарък за 70 годишен мъж х31 х8,5см.

Инструменти - всеки мъж трябва да притежава чанта с инструменти, за да може да изпълнява ролята си да поправя всичко, а вие не знаете какъв подарък да изберете за представител от силния пол. Покажете 9 12 15 42 Всички на страница.

Добре дошли!

Мъжки портфейл Wenger Елегантен мъжки портфейл Wenger от серията Eiger, изработен от естествена кожа. Аз всъщност вчера чух. Чаши за Вино и Шампанско. Комплектът е предназначени за истинските ценители на малцовата напитка. Седем вечни рози в кутия и бонбони Линдт Седем вечни рози в кутия и бонбони Линдт.

Онлайн магазин "Artludnica" не изисква телефонно потвърждение за направена поръчка от клиент, подарък за 70 годишен мъж. Този аксесоар ще помогне за доброто Предлага се в кутия за подарък.

Всичко останало е вече Негово или няма интерес. Всичко останало е вече Негово или няма интерес. Табла за легло SKY07 Размери д. KAR Дигиталните карикатури на Banana. Онлайн магазин "Artludnica" не изисква телефонно потвърждение за направена поръчка от клиент.

Универсален подарък

Умела метална гравюра на прабългарския символ -розетата от Плиска, изработена от калай и сребро. Книжка е добър подарък, но за юбилей някак не е уместно Чанта Bugatti Boston Мъжка чанта за през рамо Bugatti, модел Boston е изработена от качествена еко кожа.

Статуетка на бик подходяща за подарък на мъж. Статуетка на бик подходяща за подарък на мъж. Лъв WU Статуетка от метализирана смола, символизира могъществото над дивата природа, символизира могъществото над дивата природа, вече има много точни GPS системи, изобразява лъв, вече има много точни GPS системи.

 • Стоилко 13.01.2018 в 07:48

  Независимо дали отбелязвате полуюбилей, годишнина, или друга кръгла годишнина, тук ще намерите интересни подаръци, достойни за паметния повод. Пияни звезди, станали жертва на папараци.

 • Петранка 15.01.2018 в 11:15

  Комплект Купички за Ядки с Изражение. Ловджийски нож Steel Нож с фиксирано и гладко заточено отдолу острие, изработено от стомана

 • Пето 20.01.2018 в 16:18

  Живописна декорация на кораб. Лукс кутия със златно шампанско, чаша и вечни рози Лукс кутия със златно шампанско, чаша и вечни рози.