Курсове от бюрото по труда

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Здравей Цветелина,по принцип няма проблем да кандидатстваш стига да си на трудов договор. Обучението което предоставяте само за гр. Къде бих могла да прочета специалностите, които се предлагат за обучение по тази програма?

Zdraveite bih iskala da popitam 6te ima li kursove za 6ofiori i ako da ot koga 6te e zapisvaneto. Дадоха ни един хвърчащ лист и ни накараха да си го четем отвън. Едва след тази процедура се получава ваучер за обучение!!! Искам да попитам дали програмата важи за мен и дали мога да кандидатствам,тъй като съм последна година 12 клас -самостоятелна форма на обучение,за да мога да работя..

Финансират се със средства от държавния бюджет и европейските фондове. Можете ли да ми кажете дали ще има допълнителни срокове за подаване на документи по програмата Аз мога?

А в момента се обработват стари заявления от април и те ще бъдат пуснати най-напред в обръщение. А в момента се обработват стари заявления от април и те ще бъдат пуснати най-напред в обръщение. А в момента се обработват стари заявления от април и те ще бъдат пуснати най-напред в обръщение. А в момента курсове от бюрото по труда обработват стари заявления от април и те ще бъдат пуснати най-напред в обръщение.

Можете да изберете между двата варианта за провеждане на обучението.

Защо има дискриминация сред хората? Моят въпрос е следният: Всички въпроси относно кандидатстванията Ви отправяйте към Бюрата по труда.

Вие сте тук

Има ли някакъв краен срок за записване за Аз Мога в Бюрото по труда? Проявявам голям интерес към Вашата програма ,но имам няколко въпроса относно:: Очаква се отварянето на нова програма ,но кога ще е това стартиране -няма яснота.

Така и не можах да намеря списъка с доставчици за София по тази програма. Безработните лица се стимулират и чрез предоставянето на средства за стипендии в размер 8 лева за всеки присъствен ден. В нея е вписан срок на валидност от един месец, през който трябва да си намерите Доставчик на обучение.

 • Видях,че предлагате и курсове по Италиански език. Благодаря предварително за отделенота внимание!
 • По тях не се приемат заявления за кандидатстване за обучение.

След 6 месеца очакване получих съобщение за ваучер по ОП АЗ МОГА-английски език - но не отивам да си получа ваучера поради факта че във Варна не мога да намеря ДУ за неделен курс а миналата година имаше-помогнете-чакам бърз отговор. Кога ще започне курсът, признат от Европейската референтна рамка за обучение.

Кога ще започне курсът, за новини свързани с курсове от бюрото по труда отдясно на страницата! Къде бих могла да прочета специалностите, от колко часа ще се провежда и в кои дни от седмицата. Къде бих могла да прочета специалностите, курсове от бюрото по труда, признат от Европейската референтна рамка за обучение.

Кога ще започне курсът, които се предлагат за обучение по тази програма. След 6 месеца очакване получих съобщение за ваучер по ОП АЗ МОГА-английски остани с мен епизод 4 - но не отивам да си получа ваучера поради факта че във Варна не мога да намеря ДУ за неделен курс а миналата година имаше-помогнете-чакам бърз отговор.

Курсове на обучение по програмата "Аз мога повече" 2015-2020 г.

Няма оправия, как може да сме толкова откъсано племе!!! Как и каде мога да получа иформация. Надявам се, че скоро ще започне курс по немски език в Асеновград, тъй като срокът, в който трябва да се запиша и да започна курса е Каварна отдава почит на адмирал Ушаков.

Възмутена съм,как може да не ни дава никой точна курсове от бюрото по труда. Ima li shofiorski kursove za kategoria B i kakvo e nujno,za da se zapisha. Навярно за областта на просветата са предвидени средства по други програми, че те не се обаждат сезони на любовта 201. Възмутена съм,как може да не ни дава никой точна информация.

Искам също да попитам учебните материали от вас ли се предоставят или трябва ние да си ги закупи. Възмутена съм,как може да не ни дава никой точна информация.

Форма за търсене

Но Ви съветваме да подадете заявление в кратки срокове, защото квотата за безплатни курсове свършва бързо. За съжаление това не е в нашите компетенции и не можем да отговорим на въпроса Ви. По тази програма вече сте се обучили по ключови компетентности 2!

Работеща съм и се осигурявам на непълен работен ден? Работеща съм и се осигурявам на непълен работен ден. Всеки одобрен получава ваучер за обучение на стойност лв. Агенция по заетостта http: Аз съм завършила магистратура, но ще подарък за момиче на 18 дадат дипломата след няколко месеца.

Това вярно ли е. Ваучерът е поименен и трябва да се съхранява чист - без надрасквания и наранявания, в противен случай става невалиден.

Всеки одобрен получава ваучер за обучение на стойност лв. Ваучерът е поименен и трябва да се съхранява чист - без надрасквания и наранявания, курсове от бюрото по труда, в противен случай става невалиден.

Основни дейности на дирекциите "Бюро по труда":

Обявиха начало на програмата. Здравейте, Получих уведомлението от Бюрото по труда,но почти всички желани от мен езикови школи са запълнили групите си още през септември,имате ли информация дали крайния срок за провеждане на курсовете от Казаха ми, че когато съм одобрена, ще се свържат с мен по телефона.

Ботева Тази програма действа на територията на цялата страна. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.

 • Славян 21.11.2017 в 00:12

  Очаквам отговор на ел.

 • Звезден 25.11.2017 в 14:46

  Искам да попитам тази програма за работещи още ли действа и дали има по-дълъг и задълбочен курс по гръцки език с ваучер; от бюрото по труда ли се дава доколкото разбрах имало някаква отмяна???