Малката булка епизод 1085

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Подобни Още от канала. Сватовете научават за Нимболи!!!

Когато Ананди и Джагдиш ги намират Ананди е принудена да чува не мамо, а лельо от дъщеря си Нимболи, която мисли Диса за нейна майка!!!!! Всички са в шок от предната брачна нощ! Акир овърта пред родителите на Пушкар!

Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: Ману и Пуджа бягат! Акир не дава благословия на Камли, но и тя не иска от майка си и само с Нимболи и Диса се прегърна!

Смяна на Джагдиш 2 с 3!!. Смяна на Джагдиш 2 с 3!!. Лорена - Вредна, hitmixmusic. Акир е тръгнал да я изнасилва и тя се е престорила на обладана от Богинята и от тогава имат страх от нея. Малката булка епизод 1085 е тръгнал да я изнасилва и тя се е престорила на обладана от Богинята и от тогава имат страх от нея.

Случайна среща в храм и на панаир на всички:
 • Диса разказва на слугинята Чатни как е започнала Богинята деви да се вселява в нея!
 • Публикувано в индийски сериал Малката булка Нова телевизия сериал на 18 октомври г.

Камли на път да убие Акир, но в крайна сметка се жертва за Нимболи, като се съгласява със сватбата с Пушкар! Подобни Още от канала. Копирай следния html код: Нимболи се обажда на Камли и разказва, че ще женят Кундан! Така е спасила и Нандини като бебе!

 • Сватби паралелни на Кундан и Урми или Урмила!!!
 • И По принцип тя харесва Камли, а той по късно ще я приеме за дъщеря!!! И също нова булка за Кундан2 около 3 и 4.

Джаго идва с полиция и стреля по Акир и той умира в ръцете на Кундан3, а Джагдиш и полицаи скачат в реката да търсят Ананди и децата.

Баба му ги приема с отворени обятия. Джаго идва с полиция и стреля по Акир и той умира в ръцете малката булка епизод 1085 Кундан3, а Джагдиш и полицаи скачат в реката да търсят Ананди и децата. Джаго идва с полиция и стреля по Акир и той умира в ръцете на Кундан3, малката булка епизод 1085, а Джагдиш и полицаи скачат в реката да търсят Ананди и децата.

Баба му ги приема с отворени обятия. Ратан моли Ганга да види Ману. Баба му ги приема с отворени обятия.

ЛУДИ БАСОВЕ

Ману и Пуджа бягат!!! Подобни Още от канала. Бащата на Пушкар се съмнява в честта на Камли, но все пак ще я вземат за снаха, защото майката на Пушкар го убеди, че и да е бременна пак за тях е добре или нещо подобно!!! Случайна среща в храм и на панаир на всички:

Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Акир заключва в гардероба Нимболи, но Диса нещо го заплаши и той я освободи. Акир заключва в гардероба Нимболи, но Диса нещо го заплаши и той я освободи. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Камли се жертва заради Нимболи и се омъжи за Пушкар, малката булка епизод 1085.

Мацка прави козметични процедури в центъра на София А на бас. Аз съм никой - Сезон 1 Аз съм никой. Гопал идва на сватбата като травестит, а Нимболи им помага!

Нимболи спасява Шивам да не го удари люлка. Нов екшън уеб сериал с Асен Блатечки стартира през есента във Vbox7. Докога ще продължи хубавото време. Докога ще продължи хубавото време. Докога ще продължи хубавото време. Ману и Пуджа бягат!!. Сватовете научават за Нимболи.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Ганга и Джаго разказват на Ману за детската сватба на Джаго и Ананди, защото виждат любовта между Ману и Пуджа, а и защото всички са против раните бракове!!! Диса разказва на слугинята Чатни как е започнала Богинята деви да се вселява в нея! Ключови епизоди с българска номерация, седмица и месец:

Ще се бори с хероина. Майката на Ратан дава на Ману документи за наследство. Ще се бори с хероина.

 • Златко 25.11.2017 в 02:16

  Бащата на Пушкар не харесва Камли, но майка му я обича!

 • Желяз 04.12.2017 в 23:59

  Диса разказва на слугинята Чатни как е започнала Богинята деви да се вселява в нея!