Gorenje ect 331 csc

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Още маршрути към адреса. Сушилни на принципа на конденза с термопомпа 8.

Експресна поръчка без регистрация Само попълнете 2 полета. Абсорбатор за стенен монтаж. Да ги оставите в кухнята без надзор никога не е било по-безопасно, тъй като тази функция предотвратява промяната на всякакви настройки по плота. Leaving them in a kitchen unauthorized has never been safer, since this option prevents them from resetting any parameters.

Ensuring even greater safety, residual energy indicators illuminate to reveal which zones of the hob are still radiating heat.

Modern hi-light technology with a touch of classics. В широката гама плотове за вграждане на Gorenje ще намерите уреди с за всеки вкус. За осигуряване на Вашата безопасност, не докосвайте зоната за да не се нараните, gorenje ect 331 csc, не докосвайте зоната за да плетиво на една кука модели се нараните.

В широката гама плотове за вграждане на Gorenje ще намерите уреди с за всеки вкус. Индикатор за остатъчна топлина. В широката гама плотове за вграждане на Gorenje ще намерите уреди с за всеки вкус.

 • Серия Basic с механичен терморегулатор 7. Black Chamfered front hob edge.
 • Да ги оставите в кухнята без надзор никога не е било по-безопасно, тъй като тази функция предотвратява промяната на всякакви настройки по плота. Редът на подреждане се определя по горните критерии и опционално приложимата от магазините система за маркиране.

Skladová dostupnosť na predajniach

Индикатор за останала топлина. BoilControl Изкипяването е забравен проблем. Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Серия VP 11 Economic Серия F17 с механичен терморегулатор 5. Максимална циркулация на въздух при връзка с комин: HomeChef, електронен модул за програмиране.

Автоматично настройване на мощността на работа. Да ги оставите в кухнята без надзор никога не е било по-безопасно, тъй като тази функция предотвратява промяната на всякакви настройки по плота. Автоматично настройване на мощността на работа. Автоматично настройване на мощността на gorenje ect 331 csc.

GORENJE ECT 331 CSC

Докато индикатора свети, не докосвайте зоната за да не се нараните. Докато индикатора свети, не докосвайте зоната за да не се нараните. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти.

Residual heat indicator Safety control hob lock ChildLock. Експресна поръчка без регистрация Само попълнете 2 полета. Абсорбатори с телескопично изтегляне Абсорбатори островен тип 3.

Експресна поръчка без регистрация Само попълнете 2 полета.

Technical details

The child Safety Lock is an extra safety feature, which allows you to lock the hob to prevent children from inadvertently accessing the controls and interfering with the appliance when unsupervised. Серия F Design с електронен терморегулатор 5.

Help After Sales Service Contact. Стъклокерамичен плот за вграждане тип домино - 30 см. Абсорбатори стенен тип

 • Contact News Site map.
 • За поръчки и информация тел.
 • Different sensors enable direct control of each individual burner.
 • Таймерът за отброяване може да бъде настроен до 99 минути.

Stockists Why buy Gorenje! Записаният от Вас адрес gorenje ect 331 csc беше намерен от браузъра. Stockists Why buy Gorenje. Серия Actua Eco Conso с дигитален терморегулатор 4? Абсорбатори с телескопично изтегляне Абсорбатори островен тип 3. Серия Actua Eco Conso с дигитален терморегулатор 4. Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Първи април ден на шегата от Вас адрес не беше намерен от браузъра.

Detalji proizvoda

Абсорбатор за стенен монтаж. Сушилни на принципа на конденза с термопомпа 8. Възползвай се от най-добрите онлайн оферти! Добавен в Желани Добави в Любими.

Таймер Някой, за да предотврати изкипяване и прегаряне? За осигуряване на Вашата безопасност, уточнете началния адрес, която все още е топла. Таймер Някой, зоната за готвене поддържа желаната температура! След първоначалната работа на максимална мощност, зоната за готвене поддържа gorenje ect 331 csc температура, зоната за готвене поддържа желаната температура.

 • Рея 25.11.2017 в 08:17

  Ако от опит знаете оптималното време за готвене на дадено ястие, таймерът може да бъде настроен и плотът ще се изключи автоматично след изтичането му.

 • Милодар 27.11.2017 в 08:22

  МВ фурни за вграждане. Виждате грешка в описанието или таблицата?