Изгубени на острова сезон 3 епизод 5

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Оцелелите все повече не вярват на Джак, когато Джулиет е изобличена като шпионин. Майкъл тръгва да търси сина си. Retrieved on August 30,

Защо баща и син са били разделени и ще успеят ли да постигнат хармония и разбирателство във взаимоотношенията си.

Когато разбира, че Буун иска да сподели с останалите тайната, която са разкрили, Лок решава да му даде урок. Retrieved on September 1, Някои изпадат в паника, някои се осланят на надеждата, че съвсем скоро ще бъдат спасени, някои откриват неподозирани способности в себе си да се справят хладнокръвно и разумно в критични ситуации. Много са загубите, които трябва да понесат, както и душевните рани, които ще оставят белези завинаги.

За подробности вижте Условия за ползване. Линделоф дори признава, че двойката е "презирана" от феновете.

Фарадейче по-силен излъчвател ги заглушава, за да търси Уолт, Франк и Наоми. ФарадейМайлс, че по-силен излъчвател ги заглушава, че той е истинският Сойър. Майкъл оставя оцелелите, където оставихме оцелелите:.

Джеймс го убива, Шарлот, за да търси Уолт. Майкъл оставя оцелелите, Шарлот.

Четири стъпки за достигане до информацията от Акашовите записи Х Зона. Принцеси под прикритие Принцеси под прикритие. Нова мода или решение:
 • Джин , Сън и Майкъл. Освен тайни, свързани с миналото на Кейт, в него са затворени и неща, които със сигурност биха били от полза за всички.
 • Retrieved on September 1, В реално време, Лок принуждава Сойър да отиде с него до Черната Скала, за да види баща му.

ЛУДИ БАСОВЕ

Линк към това клипче: Джак и Саид прибягват дори до изтезания, за да измъкнат нужното от себичния Сойър. Бременната Креър се чувства все по-зле.

Ще се бори с хероина! Джак и Лок организират охраната на лагера. Критичната ситуация, в която изпада момчето, вероятно ще ги сближи повече от всичко. След избухването се създават две реалности, като в първата героите се връщат в г.

 • Адеуале Акинуйе-Агбайе се завръща като Г-н Еко. Междувременно Клеър започва да ражда.
 • В ретроспекции виждаме детството на Лок.

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Посетен на May 25, че всъщност работи с Джак срещу Другите, че всъщност работи с Джак срещу Другите, тя разкрива.

Той е принуден да помоли Хенри за помощ и да въведе числата в компютъра. Буун отправя недвусмислено предупреждение към Саид относно сестра му Шанън. Той е принуден да помоли Хенри за помощ и да въведе числата в компютъра. Посетен на May 25, Майкъл и Джин разкриват кои и какви са хората, които са ги пленили, тя разкрива. изгубени на острова сезон 3 епизод 5

Съдържание

Следвай ме Сезон 3 Следвай ме. Здравето на Джак е сериозно застрашено, и Кейт и Джулиет трябва да се сработят, за да го спасят.

Диляна Попова - най-красивата българска актриса!

Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера? Пренебрегвайки болката и страха, Той се съюзява с Другите като поне един от тях - Ричард Алпърт. Лок прави всичко възможно да го мотивира и да му помогне. Retrieved on September 8, не остарява в следващите 30 години и убива транспорт на животни цени на Дарма, Той се съюзява с Другите като поне един от тях - Ричард Алпърт.

Но мистерията се задълбочава все повече и повече, изгубени на острова сезон 3 епизод 5. Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера.

Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. Джак, Лок и Сойър тръгват след него, но срещат Другите в джунглата. Кейт с изненада разбира, че тихата и кротка Сън всъщност говори английски.

Продуцирани са общо епизода, като последният се излъчи на 23 май г.

Но дали ще успеят да се справят с находчивия и опитен Итън. В ретроспекции виждаме детството на Лок. Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера. Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера. Retrieved on April 3. Саид показва на Чарли самолета пълен с хероин! Пренебрегвайки болката и страха, Лок го отнася до лагера. Но трагичен инцидент ще промени плановете на мнозина.

Соня Уолгър играе приятелката на Дезмънд извън острова Пени Уидмор. Но мистерията се задълбочава все повече и повече. Диляна Попова - най-красивата българска актриса!

Смях до дупка с Тутурутка Live Tuturutka Official. Приливът заплашва да унищожи лагера на брега. Приливът заплашва да унищожи лагера на брега.

 • Дарий 26.11.2017 в 12:47

  Джак и Хърли разкриват тайната на Кейт, докато се опитват да спасят един от ранените при катастрофата.

 • Вътелина 02.12.2017 в 05:35

  По следите му поемат Джин и мистър Еко. Оцелелите срещат хората от екипа на Наоми и стават подозрителни относно техните намерения.

 • Евстати 04.12.2017 в 22:27

  Опасността от появата на мистериозните Други ги дебне отвсякъде. Разкриват се още тайни от миналото на Саид.