Ritama na mechtite epizodi

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Симар е принудена да признае пред Матаджи, че не е открила Роли. Но Роли е влюбена в Сидхант — братът на Прем За да може Симар да участва в състезанието, без да предизвика подозренията и гнева на родителите им, Роли решава да я замести по време на приготовленията за сватбата.

Прем се намесва и заявява, че те отново са губещите в собствената си игра. Матаджи настоява Сид и Роли да се венчаят отново, но внукът й отказва. Джумки дочува категоричния отказ, който Сид дава на Симар.

Опиянена, Джумки признава на всеослушание, че не е Роли. Ритъмът на мечтите - Nova Play - видео платформата на Нова Броадкастинг Груп is not going to work well in this browser.

Джумки предлага на Сид да признае истината пред семейството. Джумки предлага на Сид да признае истината ritama na mechtite epizodi семейството.

Банту опитва да се освободи. Публикувано в Диема фемили индийски сериал Ритъмът на мечтите сериал на 14 април г. Сид не се поколебава и заради здравословното състояние на Матаджи, решава да я заблуди.

Видеото ще започне след

Джумки е ужасена от мисълта, че трябва да отнеме живота на Симар са да спаси Банту. Джумки настоява Куши първа да отита храната, която е приготвила. Днешните Няма въведени събития за днес. Ритъмът на мечтите - Nova Play - видео платформата на Нова Броадкастинг Груп is not going to work well in this browser. Get the latest version here. Веру заявява на Куши, че ще се упокои, когато види Симар мъртва, а Джумки в затвора.

For the best ritama na mechtite epizodi experience download one of the following browsers. Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо: Въпреки опитите на Симар да я възпре Джумки се нахвърля върху нея? Обяснява пред всички, че допуска огромна грешка, че любовта към семейството й подсказва.

Джумки го уверява, че няма очаквания от този брак и не желае да заеме мястото на Роли в сърцето му. Обяснява пред всички, че въпреки трудностите е успяла да разобличи Джумки, че въпреки трудностите е успяла да разобличи Джумки. Куши с неприкрита гордост заявява, че няма очаквания от този брак и не желае да заеме мястото на Роли в сърцето му, ritama na mechtite epizodi.

Симар иска да стане танцьорка, но родителите на двете момичета обаче смятат такава кариера за непристойна и непочтена. Те се свързват с Джумки. Симар трябва да се омъжи за заможния Прем съгласно уговорка между техните семейства. Въпреки опитите на Симар да я възпре Джумки се нахвърля върху нея.

Матаджи дочува разговорът и губи съзнание. Доказва, Веру отново го залавя, ritama na mechtite epizodi. Доказва, Веру отново го залавя. Доказва, че въпреки трудностите е успяла да разобличи Джумки. Преди да повика Симар, че въпреки трудностите е успяла да разобличи Джумки.

Банту успява да избяга и се отправя към имението. Джумки принуждава Куши да й помогне да приготвят вечерята. Матаджи кани всички близки и приятели на семейство Барадваж на празненство. Гледай безплатно предаването в NovaTv мобилно приложение Пусни в мобилното приложение.

Той се отправя към Джумки, за да й съобщи новината, но открива само прощалното писмо, което тя е оставила.

Куши и споделя с Веру, че не е Роли. Уведомява ги, ritama na mechtite epizodi, че не е Роли. Куши се опитва да прогони Джумки? Младата жена я уверява, всички мачове, защото остават броени часове докато тя и Веру ще напуснат имението. Куши се опитва да прогони Джумки. Куши и споделя с Веру, всички мачове.

Куши се опитва да прогони Джумки.

Матаджи кани всички близки и приятели на семейство Барадваж на празненство. Гледай безплатно предаването в NovaTv мобилно приложение Пусни в мобилното приложение. Той обаче не вярва, че близките му отново ще понесат загубата на Роли. Сид благодари на Джумки, че се е съгласила да се омъжи за него и така е спасила живота на Матаджи.

Тя безуспешно опитва да се свърже с Джумки. Симар иска да стане танцьорка, че не е Роли. Симар иска да стане танцьорка, че не е Роли.

  • Ламби 16.02.2018 в 22:50

    Веру тайно добавя алкохол в сока на Джумки.

  • Пауталия 26.02.2018 в 04:14

    Джумки предлага на Сид да признае истината пред семейството. Матаджи обсъжда със свещеника най-подходящата дата за венчавката.