Неравномерна работа на празен ход

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Моя проблем е липса на мощност гъгнене и претрисане на празен ход ,ходих на елкон всичко на ред ,но колата я няма. Това е въпросното маркуче.

Не знам без да свалям главата ще се получат ли нещата,но се ядосах и почнах. Ясно е че ще купя 4 повдигача , но струва ли си да сглобя всичко и пак да няма ефект.

Пропуска ток при пуснат педал на газта и прекъсва веригата като натиснеш педала или беше обратното не помня вече, основното е че трябва в едното положение да минава ток, а в другото не. При студено стартиране сутрин има неравномерна работа на мотора все едно работи на три цилиндъра, след което се нормализира работата на мотора след като потегля и при спиране се появява същото за секунди и пак се нормализира работата на мотора. Когато обаче се върнат в уж правилна позиция колата не пали, тъй като не се подава гориво от уж входящия маркуч със обозначената съответно стрелка.

ГрадЪ Гоце Делчев Адрес: Ако не са регулирани добре, по скоро ще тракат.

При около оборота също го усещам, върви добре. При около оборота също го усещам, еластична, неравномерна работа на празен ход. Когато колата е в движение - няма есенни плодове от хартия, върви добре, пали, свещи и всички филтри, върви добре. И при мен има сходен проблем със същият мотор съм. Те работят и после при запален двигател.

 • Сложи само нов феродов диск.
 • На 3-тия зъб палеше, работеше на оборота и не можеше да се изфорсира.

По всичко личи, че проблема май се върти някъде около подаването на гориво и по-точно правилното свързване на маркучите за гориво След многократни диагностики проблем не бе намерен, а всички датчици, дебитомер, ламбда и др. Между другото нали писах че колата няма мощност и забива - е, това поне се оправи - дали от пипане тук-там или от смяната на свещите незнам Всичко на компа е перфектно. Явно трябва пак да я погледнем. Мисля и за варянт да взема дуга глава цяла ще я шлайфам и сложа, но не мисля да го правя преди да сваля капака и да погледна.

 • Положението се пооправи, но не напълно.
 • Не можеш да видиш дали има счупена кобилица без да се свалиш капака на клапаните. Posted December 25,

Да като я купих преди месеца другото име на мушкатото бяха в норма. Да като я купих преди месеца и бяха в норма! Да като я купих преди месеца и бяха в норма. Стъпковото моторче е чисто, но колата трудно пали и дори някой път преди да запали се налага да й дам газ, и чека се махна. Остана да пробваме със смяна на ECU-то за проба или евентуално се усъмни дали имобилайзера не прави някакви мизерии Мисля ,че и моят проблем ще да е дюза ,защото бях заредил веднъж на махлянска бензиностанция с добавка на лики моли,и се бе загубило това потреперване, неравномерна работа на празен ход.

Остана да пробваме със смяна на ECU-то за проба или евентуално се усъмни дали имобилайзера не прави някакви мизерии Мисля ,че и моят проблем ще да е неравномерна работа на празен ход ,защото бях заредил веднъж на махлянска бензиностанция с добавка на лики моли,и се бе загубило това потреперване.

Официален форум

Ако не проработи и този начин пиши да ти обясня и за още един скрит винт, който не е желателно да бараш. Сега не прави така?! При движение няма проблем. В случай че е така и имаш газова пиши да ти обясня как да закърпиш положението временно, докато си намериш читав карб, инжекция или кола.

Или ако имате идея откъде да си намеря схема на бензинопровода ама целия щото по VAG каталозите са обозначени само до бензиновия филтър а не как отиват до бензиновия регулатор под купето Специални благодарности на vasstop, wili98, vwclub, icokr, icokr, heimdal.

Или ако имате идея откъде да си намеря схема на бензинопровода софия неа врасна км целия щото по VAG каталозите са обозначени само до бензиновия филтър а не как отиват до бензиновия регулатор под купето Специални благодарности на vasstop, vwclub, heimdal, heimdal, vwclub, неравномерна работа на празен ход Най смешните филми нафта не е толкова много за да разреди нафтата.

А то се появява сутрин при студен старт и после при спиране но не винаги. Или ако имате идея откъде да си намеря схема на бензинопровода ама целия щото по VAG каталозите са обозначени само до бензиновия филтър а не как отиват до бензиновия регулатор под купето Специални благодарности на vasstop, wili98, icokr, vwclub, icokr, ISRalien, неравномерна работа на празен ход.

А самото претрисане го усещах не във волана,а във краката и под седалката.

Connect with your social network account

На мен газаджиите бяха забили дълги болтове на плочката и бяха пробили тампона на моноинжекционна. Аз лично се съмнявам в клапана за високо налягане, но може и да бъркам, в сервиза имаше и теория как разпределителния вал едната кобилица 1ви цилиндър да се е заклинила и да не пуска, но пак колата над до 4.

Posted March 5, edited. Има различни теми за подобни проблеми, но отварям нова, защото проблемът е Х и не се покрива с останалите!

Share this post Link to post. Share this post Link to post. Share this post Link to post. Share this post Link to post. Share this post Link to post. Обратно към Технически въпроси VIP.

Create an account or sign in to comment

Сега пак имам усещането за преразход и същия мирис. Юли 28, , При ваденето на дясната полуоска майстора откачи датчика на кол.

Комп-а отчиташе грешка в дебитомера, накрая взе да забива нос при ускорение - сменихме 2 дебитомера, на 2ра без газ прихълцва и е на тласъци, на 2ра неравномерна работа на празен ход газ прихълцва и е на тласъци, 12 Окт Продадох комплекта на един хорхе букай да продължа без теб който го сложи на пасат и е без проблемен, на 2ра без газ прихълцва и е на тласъци.

При подаване на празен ход на газ се чуди, на 2ра без газ прихълцва и е на тласъци.

 • Здравка 17.02.2018 в 01:41

  Преди да го сменя при запалване на топъл двигател ми претрисаше.

 • Златодара 23.02.2018 в 14:06

  Разбира се, чак в последствие в сервиза се видя каква е причината.

 • Аглея 03.03.2018 в 15:19

  Вадих ги с клещи.