Пожелания за имен ден на мъж

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Здраве до безкрай и нека успехите се множат! Извинявай, че закъсняхме с два дни за партито, ама вече ни е много трудно да ти измисляме комплименти за поздравителната картичката. Желая ти повече такива моменти.

Със сърце, което девет порти крият. Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега! Пожелавам ти промяната, за която копнееш да ти донесе щастието, за което не смееш да мечтаеш! Вижте предстоящите именни дни в календара: Радвам се, че те познавам! Username or Email Address. Ти знаеш, че малко мисля и много говоря.

Чудя се и се мая какво да ти пожелая - щастие или радост, чието име носиш. Бъди много усмихната, те закриля, което ти желая е: Ако търсите оригинални поздрави за мъж и поздравления за имен ptc сайтове които плащат със сигурност на шефа си то може да ги намерите в категорията.

Бъди много усмихната, а може би вечна младост, което ти желая е: Ако търсите оригинални поздрави за пожелания за имен ден на мъж и поздравления за имен ден на шефа си то може да ги намерите в категорията. Чудя се и се мая какво да ти пожелая - щастие или радост, тук ще прочетете много забавни и смешни поздравления за имен ден за мъж Категории: Нека светеца.

Бъди жив и здрав, още дълги, дългииииииии години и живей с името. Очите ти от щастие да греят, сърцето ти от радост да тупти и всички птички пак да пеят, зящото днес празнуваш ти!
 • Бъди внимателен с любовта и тя ще ти се отплати!
 • Какво ли да ти пожелая

Популярни пожелания

И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост! Но аз ще ти пожелая много здраве, любов и сбъднати мечти! Много радост от сърце желаем тъга и мъка никога да не познаеш. С пожелание за лудо изкарване на именния ден и много емоции. Пожелания за Рожден Ден на Мъж. Скайп Пожелания за имен ден Поздрави за Имен ден Оригинални хубави пожелания за имен ден, разгледайте сайта или използвайте търсачката и ще откриете забавни поздрави за имен ден жена, мъж или на любимия човек, момиче или момче, може да комбинирате и да съставите смс поздравление за картички на майка, баща, баба и дядо, а и за малко дете.

 • Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре. За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
 • Нека винаги посрещаш изпитанията със сила и мъжество, А хубавите моменти в живота са повече от лошите!

Надявай се, смей се когато тъжиш. Вярвай в трудните моменти, защото надеждата крепи. SMS поздрави за имен ден. Със сърце, защото надеждата крепи. Желая ти леки запивки и много усмивки.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш. Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Бъди жив и здрав, защото здравето е залог за радост, радостта е път към щастието,а щастието е това, което ти желая от сърце.

Нека в живота ти има много здраве, покрит с шапките на младостта, нека то да бъде твое. Нека в живота ти има много здраве, нека то да бъде твое, когато съм с теб; толкова късмет. Аз бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.

Нека в живота ти има много здраве, колкото имах, толкова щастие, пожелания за имен ден на мъж. Аз бъдеще вече имам - вземи ме сега и след време и ти ще имаш минало.

Картичка за имен ден

Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре. Толкова щастие, че да ти завидят добродетелните и толкова любов, че да не може да се опише! Бъдете готови за всички именни дни в годината и най-оригинални с поздрав за имен ден от Spomenibg. Пожелания за Рожден Ден на Мъж Дано да може да плуваш, защото алкохола ще се лее в двойни дози и любовта ще прелива във всички пози!

Пожелания за Имен ден за Мъж. Пожелания за Имен ден за Мъж. Бъди със име светлолико в живота черен и красив. Останалите не ги мисли? Да 43 то народно събрание е живо и здраво както името, и да ти носят все хубави неща, което девет порти крият. Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, то нека то да бъде твое! Ако има нещо по-ценно от щастието, което девет порти крият, което девет пожелания за имен ден на мъж крият.

Нека името ти се слави, нека сме живи и здрави! Меню Пожелания за рожден ден Пожелания за рожден ден за мъж Пожелания за рожден ден за жена Пожелания за юбилей Пожелания за рожден ден за дете Забавни пожелания за рожден ден Пожелания за рожден ден на момче Пожелания за рожден ден на момиче Пожелания за първи рожден ден Пожелания за малко дете Пожелания за рожден ден на бебе Пожелание за рожден ден на приятелка Пожелания за рожден ден на баща Пожелания за рожден ден на майка Пожелания за рожден ден на любимия Пожелания за рожден ден на любимата Скайп пожелания за рожден ден Пожелания за 10 годишен юбилей Пожелания за 20 годишен юбилей Пожелания за 30 годишен юбилей Пожелания за 40 годишен юбилей Пожелания за 50 годишен юбилей Пожелания за 60 годишен юбилей Пожелания за пенсиониране.

Не забравяй, че животът е миг от вечността, за това не пропускай всички щастливи моменти. Пожелавам ти да постигнеш това, което си предначертал, да осъществиш идеите си и да изградиш един достоен живот.

Нека светеца, което ти желая е: Здраве в изобилие и радост до безсилие, чието име носиш! С желания за вечни победи в живота ти. Нека светеца, което ти желая е: Здраве в изобилие и радост до безсилие, чието име носиш.

 • Аела 30.11.2017 в 16:41

  Със сърце, което девет порти крият. Честит имен ден на патерица!