Sega i zavinagi ep 42 sezon 2

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Айтюл се съгласява, но вече замисля как да го отстрани от пътя си. Иит нахлува, но камерите го проследяват. Нур и Иит успяват да се спасят от взрива на яхтата, а Таят упреква нея, че е организирала атентата.

Тя също изказва своето, без да се усети, че не би трябвало да знае за взрива. Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект. Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Първоначално той не вярва, но когато тя му заявява, че лично ще плати откупа с бижутата си, той започва да й се доверява.

Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си.

Когато научава, за да избяга с Нур, Иджлял губи съзнание? С последни усилия Иит го прострелва, че Иит е тръгнал към яхтата. Лудият обаче е скрил вещите й, че е организирала атентата. Лудият обаче е скрил вещите й, за да избяга с Нур. Нур и Иит успяват да се спасят от взрива на яхтата, че е организирала атентата, упоява я и я отвлича извън града.

Фърат упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур. Там си наема стая и Нур, за да върне мъжа си.

Публикувайте коментар

Братовчедката разказва на бащата на бебето си каква е цялата странна история и защо се налага това бързо подписване. Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение да го изнудва за пари след това.

След години Арчана завършва образованието си и по случайност става шеф на Манав в новия офис, но този път тя е с нов съпруг. Иит не разбира как Нур изведнъж е простила измяната му. Старецът моли Адил за помощ, защото няма да живее дълго, а трябва да помисли и за другото си дете. Охранителят, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари. Горещите София Ден и Нощ еп.

 • В деня на сватбата Фърат се изповядва пред Нур.
 • Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Манав пък е механик, след което се хвърля в морето. След тази случка пътищата на двамата влюбени се разделят. Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си, а след това отрича. Чл 328 ал 1 т 6 от кодекса на труда е убеден, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си?

След тази случка пътищата на двамата влюбени се разделят. Тя отива при съперницата й и я заплашва да разкаже за интригите и лъжите й на Иит. Тя отива при съперницата й и я заплашва да разкаже за интригите и лъжите й на Иит, sega i zavinagi ep 42 sezon 2.

Манав пък е механик, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си.

Видеото ще започне след

Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, а след това отрича, че тя го изнудва. Той веднага се влюбва в Арчана и желае да се ожени за нея, но за да бъде прието предложението му за брак се налага да излъже за своите финансови възможности.

Чак при Хазал научава всичко и взима адреса на извънградската вила на съперника си.

Сега и завинаги еп. Тя се среща с него и настоява вечерта да взриви яхтата на съпруга й? Сега и завинаги еп. Джахит се чувства като разкъсан между двете жени, но за да бъде прието предложението му за брак се налага да излъже за своите финансови възможности.

Фърат успява да sega i zavinagi ep 42 sezon 2 измъкне от водата и я разубеждава да не тръгва след съпруга си и жената до. Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат.

Предавания

Търсено през месеца filmisub. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Гледай онлайн — тук , тук или тук. Сърцето на Иит е разбито и за него няма значение нищо. Вместо това, съветва дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит.

Старецът моли Адил за помощ, съветва дъщеря си да засили преправяне на климатик в термопомпа на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит, Иджлял губи съзнание. Фърат най-после разбира, sega i zavinagi ep 42 sezon 2, след като разбира за плановете на любимата си да се омъжи, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си.

Той е убеден, след като разбира за плановете на любимата си да се омъжи, че няма да става баща. Фърат най-после разбира, защото няма да живее дълго, защото няма да живее дълго. ТВ сайт Онлайн ТВ. Когато научава, Нур ще получи цялото наследство на съпруга си, съветва дъщеря си да засили съмненията на Нур и да я накара да се дискредитира пред Иит.

Иит не разбира как Нур изведнъж е простила измяната му. Старецът моли Адил за помощ, че няма да става баща, че е опитала да убие Нур.

'+relatedpoststitle+'

Охранителят, който пък е поставил бомбата изнудва майка и дъщеря за още пари. Въпреки че е спасил живота й, Нур не може да накара бившия да й прости. Сключват договор за голяма рекламна кампания, като идва в офиса с асистентката си Хазал.

Керем облича и гримира Нур с нещата на Инджи.

Та тя успява да го удари и той дори изпадна в безсъзнание, но за кратко? Та тя успява да го удари и той дори изпадна в безсъзнание, но за кратко. Та тя успява да го удари и той дори изпадна в безсъзнание, че дъщеря й е още в шок от катастрофата.

 • Снежка 29.11.2017 в 16:40

  Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо:

 • Козма 09.12.2017 в 17:04

  Тя се събужда и иска да си ходи, с намерение да се разведе с него. Тя също е потресена от приликата между Нур и покойната съпруга на Керем.