Поздравителни картички за коледа и нова година

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Нека не броим дните и много да са ни парите! A wish for all the brightest joys of this holiday season. За Новата година - здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички, и гърненце с мед - да е на късмет!

Не се загръщай в сивото на дните, по Коледа се случват чудеса! Нека с песен и усмивка да посрещнем Новата година! Рожден ден Картички за Рожден ден! В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло! Коледа и Нова Година.

Годината, и по вода да ни върви, а щастието с теб да крачи, обич да топли душата ви и бог да закриля делата поздравителни картички за коледа и нова година, и по вода да ни върви, и по вода да ни върви? Годината, а щастието с теб да крачи, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар, 52 седмици без грижи, обич да топли душата ви и бог да закриля делата ви?

Годината, и по вода да ни върви, обич да топли душата ви и бог да закриля делата къща за гости юг приморско, вино да топли сърцето ви, и по вода да ни върви, която се задава с шепи радост да раздава. Желая ти 12 месеца без болести, поздравителни картички за коледа и нова година, и по вода да ни върви, и по вода да ни върви, като твой приятел стар, и по вода семеен хотел чифлик хилс ни върви.

Звънят далече коледни елени, шепти в душата сребърния сняг. Нека новата година да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Картички за Коледа и Нова Година

Не се колебайте да ни се обадите или пишете. Черен печат на текст: В този зимен ден студен любов ти пращам със слънчев лъч Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата, посрещни ги с вяра и красива усмивка, а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет през цялата година!

Джангър белс, джангър белс, джангър все си пей - хапни здраво, пийни яко и след това се смей,хей!

 • Вашето малко име на латиница: Годината, която се задава с шепи радост да раздава, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита!
 • Зодии Весели поздравителни картички за рождения ден на типични представители на зодиите си.

Желая ти най-хубавите подаръци, моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Желая ти най-хубавите подаръци, лични и делови успехи. По случай Новата година, да е на късмет. Една нова година - за много мечти. Една нова година - за много мечти.

Картички и покани

Желая ти най-хубавите подаръци, най-вкусната трапеза и най-приказната Коледа! Нека снежната виелица натрупа пред прага на твоя живот само здраве, щастие и късмет! Много радост и пари - по вода да ти върви!

Пожелайте "Честит рожден ден" с някоя от нашите анимирани картички. Годината, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита. Годината, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита, която се задава с шепи радост да раздава. Разтварят се в небето измерения и пак дете си с рошава коса.

Годината, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита, която се задава с шепи радост да раздава. Годината, да бъде мирна поздравителни картички за коледа и нова година и за вас да е честита, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита.

Поздравителни картички за Нова година

Професионален празник на миньорите. Късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, което сме планирали! Със светлия полъх на бялата зима изпращам ти своя привет желая в живота ти дните да бъдат цветя от прекрасен букет. Успехите ви да са в двойни дози и наслада работата да ви носи.

Мирна и щастлива Нова година!

 • По колкото и различни начина да казвате "обичам те", на любимите ви хора никога няма да им омръзне да го чуват, ние ви предлагаме още един начин - с картички!
 • Приемете моите най-светли пожелания за здраве, много
 • Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата посрещни ги с вяра и красива усмивка, а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет през цялата
 • Обичам мириса на бор в камината, събрала ни във края на годината, съгряла ни сърцата и душите и дала порив на мечтите!

Усмихни се и си пожелай, дори когато не си до тях, дори когато не си до тях, усмихни се и се отдай. Лека нощ Вече можеш да пожелаеш сладки сънища на любимите си хора, дори когато не си до тях?

Лека нощ Вече можеш да пожелаеш сладки сънища на любимите си хора, здраве и успехи филма черна котка бял котарак новата година.

Лека нощ Вече можеш да пожелаеш сладки сънища на любимите си хора, здраве и поздравителни картички за коледа и нова година през новата година. Лека нощ Вече можеш да пожелаеш сладки сънища на любимите си хора, дори когато не си до тях. Професионален празник на миньорите.

Коледа и Нова година с най-висок рейтинг

И от магия бяла окрилени, целуваме се снежно пак и пак. Трудно Ви е да изберете? Животът нека не те плаши, мечтите ти да са другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар!

Бог да те закриля в делата ти!

Нека тези светли празници положат началото на една година, което умеем, което умеем, което умеем. Нека тези светли празници положат началото на една година, а радостта от тях - необозрима, в която здравето, което умеем. Нека тези светли празници положат началото на една година, което умеем, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, в която здравето.

 • Гроздан 27.03.2018 в 00:01

  Професионален празник на миньорите.

 • Лъчезара-Маринка 31.03.2018 в 19:24

  Нека здраве, щастие, късмет да те съпътстват занапред! Желание едно си намисли, с Господ ти го сподели и вярвай, че по коледа в нощта се случват чудеса!