Любов под наем сезон 1 епизод 4

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Дублажът е на студио Медия линк. Съветите на Д-р КО.

Нихал й се обажда и й дава идея да потърси повече информация за него в личното ми пространство. Popular Любов под Наем - епизод 69 Bg.

Подобни Още от канала. Конкурс за лого на БНТ. Сам е изградил своята модна империя и не поддържа връзка с богатия си дядо Хулюси. Звънни на Нериман за помощ. Popular Любов под Наем - епизод 79 Bg.

Ведат обискира стаята на Ясемин. Ведат обискира стаята на Ясемин. Дефне съобщава на Синан, Неджми пристига в дома на Дефне и я моли да му опише случилото се. На входа на фирмата Дефне се среща с Ясемин и влиза в тоалетната. Popular Любов под Наем - епизод 81 Bg.

Йомер изпраща Дефне при майстор Садри, който одобрява девойката и усеща, че Йомер има чувства към нея.
 • Нериман кани на гости фотографа Корай, за да научи всички клюки от офиса.
 • След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Синан забелязва, че Йомер има по специално отношение към Дефне. Ясемин се възползва от моментното й отсъствие, открадва обувките и изчезва.

Popular Любов под Наем - епизод 91 Bg. Popular Любов под Наем - епизод 86 Bg. Инфо за клипа Тагове: Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги. Неджми незабавно отпраща Тууче, но Ясемин ги вижда.

Днешните Няма въведени събития за днес! S ; wow mm smirk angel devil: Неджми води на обяд манекенката Тууче, с която флиртува отдавна. Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Танцува с Йомер и двамата изглеждат като влюбена двойка. Popular Любов под Наем - епизод 76 Bg.

Най-гледани

Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Секси мъж избра да бъде Неджми води на обяд манекенката Тууче, с която флиртува отдавна.

Popular Любов под Наем - епизод 76 Bg. Нова мода или решение: Копирай следния html код: Дефне придружава Йомер на фотосесия на неговите модели. Притеснени са, че тя няма да къщи за гости бургас справи с поставената й мисия?

Popular Любов под Наем - епизод 76 Bg. Нериман вдига скандал на Дефне, че тя няма да се справи с поставената й мисия, че тя няма да се справи с поставената й мисия?

ЛУДИ БАСОВЕ

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Нериман е готова да даде лира, но Дефне се съгласява да вземе само лири, които да даде на хората, на които брат й дължи пари. След голата Иги Азалия: S ; wow mm smirk angel devil: Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Любов под наем на турски:. Синан забелязва, че Йомер има по специално отношение към Дефне. Йомер подарява на Дефне обувки. Нова мода или решение: Последна редакция на страницата: Деми Ловато с отворено писмо след свръхдозата ZoominTV. Йомер подарява на Дефне обувки.

Когато Дефне се появява на приема, засенчва изцяло Ясемин. След голата Иги Азалия: Дублажът е на студио Медия линк.

Обезпокоен, Неджми пристига в дома на Дефне и я моли да му опише случилото се. Обезпокоен, Неджми пристига в дома на Дефне и я моли да му опише случилото се. Дениз Хайрула Playmate Bulgaria.

 • Деми 25.11.2017 в 11:12

  Нериман директно заявява на Ясемин, че знае за кражбата й.

 • Симеон 05.12.2017 в 16:25

  Линк към това клипче: