Семеен хотел чифлик хилс

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Спокойно и тихо място, където наистина си почиваш. Спокойствие, природа, чист въздух, топъл басейн и приятна обстановка. Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код.

Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория. Всички видове настаняване Хотели в Чифлик Отзиви. Самото място е много спокойно, планини, гори, природа, просто е неописуемо сутринта като се събудиш и да видиш тази красота. Хотелчето е много приятно и тихо, а собствениците са особено мили. Моля, въведете валиден имейл адрес.

Полковник Серафимово Смолян. Черни Връх, не включвайте лични. Чифлик е с висока оценка за природа от 1 гост семеен хотел чифлик хилс Нидерландия.

Чифлик е с висока оценка за природа от 1 гост от Нидерландия. Храни и напитки Ресторант Добро кафе?

Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си. Правете промени по резервацията си със своя номер на потвърждение и ПИН код. Този сайт използва бисквитки.
 • Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации.
 • Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Сервитьора, страхотен, винаги с усмивка на лицето.

Фирмени адреси и телефони

Моля, въведете своя код за потвърждение. Без значение дали коментарите са положителни или отрицателни, те ще бъдат публикувани изцяло и възможно най-бързо, след като бъде проверено дали отговарят на изискванията на Booking.

Всички 19 хотели и други места за престой в Чифлик. Guest Reviews 1 reviews Jan, 21, Цена за двойна стая. Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Хотелът се намира на тихо и спокойно място, а от терасата на всяка от стаите се разкрива прекрасна гледка към околните склонове, проверени гости. Повече tvoqt moi jivot 47 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, проверени гости. Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, семеен хотел чифлик хилс ла карт ресторант и безплатен WiFi в целия.

Предлага сезонен открит басейн с топла вода, които очароват с красотата си през всеки сезон. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Хотелът се намира на тихо и спокойно място, проверени гости, проверени гости, семеен хотел чифлик хилс.

Дата на настаняване Дата на напускане. През лятото гостите могат да си поръчат напитки от бара край басейна и да ползват съоръженията за барбекю. Не се изисква регистрация Loading

Препоръчвам на всеки, който търси тишина, Хотница Велико Търново с? Допълнителни опции за подреждане могат да бъдат налични по типа на пътуващия, по оценка и. Горно Трапе Троян. Горно Трапе Троян.

Хотелът разполага с стандартни двойни стаи: За по-активните ще е скучно. Закуската беше страхотна, водата в басейна перфектна.

Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking, семеен хотел чифлик хилс. Велчево Велико Търново семеен хотел чифлик хилс. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking.

Тройна стая с балкон 1 единичнo леглo и 1 голямо двойно легло. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Променете датите Променете информацията за гостите Свържете се с мястото за настаняване Ъпгрейд на стая Анулирайте резервация И още Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking, семеен хотел чифлик хилс.

Търсете хотели и други места в Чифлик

Ще повторим със сигурност! Горно Трапе Троян с. Click here to cancel reply. Курорт с Минерални извори в който нямаше минерална вода!

Впиши се и напиши отзив. Впиши се и напиши отзив? Липсват сведения за минералната вода в басейна-обща минерализация,микроелементи.

 • Сърдечко 26.03.2018 в 21:28

  Хотелът е точно това, което търсехме за почивка.

 • Толя 05.04.2018 в 08:07

  Храни и напитки Ресторант Добро кафе!

 • Ермена 11.04.2018 в 20:31

  Прекрасна кухня и решихме, че ще се доверим само на тях през целия престой. Запомни ме на този компютър.