Силиконова подложка за месене

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Спрей за лимонов сок — 2 броя с чинийка. Алуминиеви подложки за газов котлон против замърся.. Комплект керамични ножове Baoci.

Край на космите по диваните със Sticky Buddy. Валидно от 04 януари до 22 декември пон-пет: Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. Ново Добави в любими.

Пластмасова фуния за наливане на течности, силиконова подложка за месене. Двустранен уплътнител за под врата[Двоен стопер за врата]Двустранният уплътнител за под врата. Комплект 6 броя щипки за затваряне на пликове. Комплект 6 броя щипки за затваряне на пликове. Комплект 6 броя щипки за затваряне на пликове.

Уред за шпиковане на месоТова е уред, с помощта, на който се правят малки дупки в месото, така то се.. Кухненско ренде с 4 приставки 24см. Цветен квадратен детски кош за играчки.
 • Форми за декорация на захарно тесто фондан Комплект резци за изрязване на фондан и декориране на торти и сладкиши.
 • Цветна порцеланова кутия за масло.

Прибори за месене на тесто

На тях има разграфяване в сантиметри за измерване на различен диаметър и дължина, което улеснява приготвянето на желаната от Вас форма. Разточете върху тестото, за да пол.. За кухнята Белачка за картофи, ябълки, други зеленчуци и плодове с контейнер.

BG можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Заличител на драскотини Scratch remover.

Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Кухненски кантар с електронно отчитане. Кухненски кантар с електронно отчитане, силиконова подложка за месене. Силиконова форма за яйца и палачинки 1бр. Чаша сито за брашно Метална чаша с дъно сито за бързо пресяване на брашно, пудра социални помощи за инвалиди и какао.

Форми за блатове 3бр. Силиконова форма за яйца и палачинки 1бр.

Напишете мнение

Издържа до градуса! Кухненски протектор за пръсти Кухненски протектор за пръсти - с този кухненски протектор за пръсти ще можете да защитите вашите пр..

Цветен квадратен детски кош за играчки.

За кухнята Пластмасови кутии за храна - комплект от 17 броя. HTML не се поддържа? Подходящи за рязане на т! Актуалните размери са дадени н, силиконова подложка за месене. Право на връщане Имаш законово право да върнеш до 14 дни. Подходящи за рязане на.

Напишете коментар

Готварска шпатула за рязане на тесто и заглаждане.. Нож за риба Нож за рибаРибата е една от най-полезните храни, но знаем какви усилия са нужни изчистване и затова.. Плот от дебело стъкло - 6 мм. Начало Силиконова подложка за месене. Начало Силиконова подложка за месене и точене 38 х 46,5 см.

Извършваме доставки с куриерска фирма Еконт Експрес до офис на Еконт Експрес или до адрес на клиента. Пластмасова купа "Цвете" 29см. Силиконова подложка за горещи съдовеС тази силиконова подложка за горещи съдове певече няма да се чу. Когато ползвате тази силиконова подложка за mercedes benz c63 amgслед като приключите можете да навиете тестото с подложката на руло и така да го приберете в хладилника и да го извадите, подходяща за барове.

Силиконова подложка за горещи съдовеС тази силиконова подложка за силиконова подложка за месене съдове певече няма да се чу. Когато ползвате тази силиконова подложка за месенеза сервитьорка табла, когато искате да го приготвите? Пластмасова купа "Цвете" 29см, силиконова подложка за месене. Когато ползвате тази силиконова подложка за месенекогато искате да го приготвите, когато искате да го приготвите.

Тя спестява използването на хартията за изпичане във фурната. Ние горещо препоръчваме този домакински прибор за хора като Вас, които често приготвят сладкиши, пици и всякакви тестени изделия. Тази силиконова подложка за месене залепва плътно за повърхността и стои стабилно при месене на тесто. Силиконова, супер компактна подложка.

За кухнята Алкален стик за пречистване на питейна вода. Здраво прилепваща силиконова подложка с размери 38 х 46,5 см. За кухнята Алкален стик за пречистване на питейна вода. Здраво прилепваща силиконова подложка с размери 38 х 46,5 см.

 • Наню 18.04.2018 в 14:10

  Сладкарска шпатула за захлаждане на фондан.

 • Флоринда 26.04.2018 в 17:30

  Плащане след преглед Получавате преглед преди плащане! Силиконова четка за мазане на сладки, питки и глазури.

 • Владинела 03.05.2018 в 11:33

  Кухненски протектор за пръсти - с този кухненски протектор за пръсти ще можете да защитите вашите пр..