Транспорт на животни цени

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Екарисаж за животни Младост 1, гр. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Оставянето на домашния любимец в хотел или пансион може сериозно да тра..

Поради много причини някои собственици на кучета просто искат да работят лично с мен. Малко животно до 3кг. Професионални фотосесии за домашни любимци Център, гр. Хотел за кучета с отлични условия - за повече информация www. Разполагаме с транспортни средства,устроен и удобно за всяко животинче. Даваме гаранция и връщаме пари при проблем.

Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Животните се кремират групово. Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Животните се кремират групово. Предлагам високо квалифицирано обучение за вашите любимци: Животните се кремират групово, транспорт на животни цени.

Може да вземете животното със себе си зад граница! За малки и средни породи!

Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. Превозна животни в страната и чужбина Превоз на животни в страната и чужбина. Консултации по-телефона и във Вашия дом.

Ние сме насреща да помогнем този проблем да се избегне и те да пътуват легално и спокойно от адрес до адрес. Кремация на домашни любимци Младост 1, гр.

Лицензиран превоз на товари багажи,мотори и коли от адрес до адрес. Големите домашни, ловджийски и служебни кучета се превозват само на платформата на последния вагон. ЗооТакси Транспорт за домашни любимци Абдовица, гр.

Разполагаме с транспортни средства,устроен и удобно за всяко животинче. Гледане на кучета Централна гара, гр. Превоз на селскостопански животни Превоз на селскостопански животни в цялата страна. Гледане на кучета Транспорт на животни цени гара, гр. Гледане на кучета Централна гара, гр.

You are here:

Заек, котка до 5кг. Отлично знам, колко е трудно да заминеш на почивка и да се чудиш кой ще се грижи за домашния любимец. Транспортни услуги за западна Европа Tранспортниуслу гизазападнаевроп аавстрияфранцияг ерманиябелгияхол аниячехия Всеки ден има пътуващи бусове от и за западна европа.

Търсим и сътрудници в цяла Западна Европа за продажба на кучета от България.

Превозване на животни за продължителни разстояния Фирмата предлага транспортиране на животни за кратки и продължителни пътувания в България и Европа гарантираме хуманно отношение и транспортиране на животните ви.

Средни училища в софия на животни за продължителни разстояния Фирмата предлага транспортиране на животни за кратки и продължителни пътувания в България и Европа гарантираме транспорт на животни цени отношение и транспортиране на животните ви. Адаптиране на осиновени кучета към съвместния им живот с човека: Моля, птици и куче. Кремацията на домашните любимци е чист, птици и куче. Всички обяви - 4, транспорт на животни цени.

Превозване на животни за продължителни разстояния Фирмата предлага транспортиране на животни за кратки и продължителни пътувания в България и Европа гарантираме хуманно отношение и транспортиране на животните ви.

Форма за запитване

Разхождам кучета Меден Рудник, гр. Отнася ме се хуманно и притежаваме съответните сертификати и документи. Животните се кремират индивидуално.

 • Това е вашето решение.
 • Транспортирането се извършва при условия, гарантиращи здравето, физиологичните и поведенчески нужди на животните в подходящо оборудвана кола и грижи за недопускане на уплаха, болка и нараняване на животните.
 • Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия.
 • Хотел за кучета Обеля, гр.

Кучетата пътуват задължително с микрочип. За курс с по голямо транспорт на животни цени от км. Трябва да носите лепенките с бар-кода на микрочипа. ЗооТакси Транспорт за домашни любимци Абдовица, гр.

Нямате време да готвите на Вашия любимец! Рабо тим с лицензирани развъдници в България, транспорт на животни цени. Предлагам срещу заплащане от Ваша страна дългосрочна грижа за котката Ви в нашите домашни условия. За курс с по голямо разтояние от км. Сайт за обяви alo.

При заявки от ваша страна минават и през Холандия и Белгия. GPS tracker за кучета и котки Красно Село, гр. Обслужваме всички райони в България и Западна Европа.

Ние обичаме да работим с хора, честни, които могат да изплащат на време.

Превозване на животни за продължителни разстояния Фирмата предлага транспортиране на животни за транспорт на животни цени и продължителни пътувания в България и Европа гарантираме хуманно отношение и транспортиране на животните ви. Животните се кремират индивидуално. Транспортни услуги със бус Услуги с бус дълга база 70ст на киломртър извън бъл 50ст.

 • Игнасий 07.05.2018 в 12:19

  Транспорт на домашни любимци.