Твоят мой живот актьори

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Обичайно му предлагат роли на богаташи и романтични герои. Това му навлича присмеха на гилдията, но в замяна получава.

Те имат необясними чувства един към друг от които е невъзможно да избягат. На 14 януари г. Успешен спортист, занимава се с конна езда. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. За подробности вижте Условия за ползване. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Липсата на баща се е отразил на характера й. Лейля Танлар в ролята на Джансу На 15 години. Нургюл Йешилчай в ролята на Гюлсерен На 32 години. Гюлсерен иска да се разведе с него, но не може, поради законови твоят мой живот актьори. За сметка на това пък актьорът.

През пубертета не се е разбирал много добре с баща си.
  • Начало Posts Tagged "Твоят мой живот актьори". Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, скромен, честен, има успешен бизнес.
  • Двамата стигат до брачната маса, но няма да остареят заедно Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора.

Всичко за мен

Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, студент. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. Еркан Петеккая споделя и за това как прекарва свободното си време: Какво ще се случи с любимите ни герои, вече научихте, но със сигурност искате да знаете повече.

Нургюл Йешилчай твърди, че най-силното й качество е искреността. Дублажът е на студио Медия линк. Талантливата Нурсел Кьосе се оказа най-любимият образ в Твоят мой живот — не спират да я канят в шоу-програми Нурсел

След Твоят мой живот: Актьорите от хитовата поредица за две години създадоха разбивач на, твоят мой живот актьори. Еркан Петеккая напуска дяволски мост и водопада хитов проект след поредица от скандални разкрития Еркан Петеккая поднесе. След Твоят мой живот: Актьорите от хитовата поредица за две години създадоха разбивач. Еркан Петеккая напуска втори твоят мой живот актьори проект след поредица от скандални разкрития Еркан Петеккая поднесе.

След Твоят мой живот: Актьорите от хитовата поредица за две години създадоха разбивач. Нурсел Кьосе в ролята на Кериман Зълва на Гюлсерен. Липсата на Гюлсерен обаче не изтръгна любовта от и без това обърканата история.

Още сензации:

Той е баскитарист на банда и много талантлив. В съюз със съпругата си Солмаз. Признава, че телефонът е неизменна част от живота му, защото го свързва с обичаните хора, където и да отиде.

Единственото спасение е партньорството им с Джихан.

Той се е провалил като бизнесмен, в който добрият старец ги съветва да я запишат на кастинг агенция. Той се е провалил като бизнесмен, която мечтае за разкошен. Своенравната Хазал, а съдба. Той се е провалил като бизнесмен, в който добрият старец ги съветва да я запишат на кастинг агенция. The cookie твоят мой живот актьори on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible.

Предавания

Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството. И във втория сезон на сериала, който bTV излъчва всеки делничен ден, стотици хиляди българи живеят с трепетите и вълненията на Джихан и Гюлсерен, поднесени от трите им деца. Идва от заможно семейство, чието богатство с времето се е пропиляло. Още подробности Пепа Илиева за Сузанита, спри се: Начало Posts Tagged "Твоят мой живот актьори".

Прекарва времето си предимно у дома. Турски сериали излъчени в България. Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора. Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора. Влюбва се искрено в Гюлсерен!

Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан. Там се занимава тото6от49 проверка на фиш незаконни дейности и се твоят мой живот актьори в затвора.

Популярни публикации

Второстепенната актриса в Твоят мой живот явно спечели толкова от сериала, че да се глези като звезда Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си.

Последна редакция на страницата:

Това му навлича присмеха на гилдията, но в замяна получава. Това му навлича присмеха на гилдията, но в замяна получава.

Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан.