Разглобяване на смесителна батерия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Бърз поглед по магазините ми показа, че явно стандарта се е променил и новите батерии са с разстояние между изводите мм. Търсене по ключова дума: Смесителя е стенен Видима Идеал с въртящ чучур ,но тази сутрин при завъртането нещо затегна и изпука протече вода от мястото на въртенето.

Същевременно такъв едноръкохватков смесител е монтиран на мивка и няма никакви проблеми със студената вода. Не намирам и никъде резервни части за този смесител, нито схема за да разбера кое как работи. Назъбеният пръстен с бялата тапа с надпис Vidima-Ideal на ръкохватката изобщо не помръдва при опита да го развъртя Търсих по сайтове и магазини, и никой не е чувал. Благодаря ви предварително за съвета.

Здравейте, да смесителя може да се отремонтира.

Какъв може да е проблема. Кранчето за студената вода се клати силно и според мен е за сменяване. Кранчето за студената вода се клати силно и според мен е за сменяване. Прочетете това тук xbox 360 slim цена, написах в поста си и си е така, че глави се намират, написах в поста си и си е така, че глави се намират, разглобяване на смесителна батерия. Какъв може да е проблема.

Най-продавани

Към батерията, на Видима, има сложени два ексцентрика,но не ми е ясно как точно трябва да се завинтят. Зад кръгчето е болтчето, с което се разглобява батерията. Здравейте, шумът идва от уплътненията. Главите на смесителя могат да бъдат метални с гумени уплътнения, а при по-новите смесители и керамични. Утре ще постна едно сканче на моята. При ремонт на смесители и смяна на керамична глава за смесител ви съветваме демонтаж на главата с подходящи инструменти, които не позволяват надраскване на хромираната повърхност на смесителя.

Здравейте, но може и да не е, но може и да не е, разглобяване на смесителна батерия. Подлежи ли на ремонт този модел смесител. Подлежи ли на ремонт този модел смесител. Благодарение на него сама смених главата на смесителя и сега спокойно мога си свърша домашната работа и да си взема душ. Благодарение на него сама смених главата на смесителя и сега спокойно мога си свърша домашната работа и да си взема душ.

Българското производство в случая има, очевидно, предимство. Мощност W Ръкохватка Нагревател от неръждаема стомана - Подходящ за кухни или бани Дебит 3L за гореща вода, 3. Цялата батерия ли трябва да се извади заедно с ръкохватките или е достатъчно те да се издърпат силно?

При завъртане на крана започва да тече питата, при повторно завъртане спира да тече питата и потича от слушалката, но ако пусна отново питата слушалката не спира да тече.

Здравейте, разглобяване на смесителна батерия, по нататък не зная как да го разглобя, по нататък не зная как да го разглобя. Прокапа топлата вода и след като свалих капачето и развих винтчето, по нататък не зная как да го разглобя. Здравейте, те се шлайфат или се сменя цялата батерия, легла не се купуват. Здравейте, те се шлайфат или се сменя цялата батерия, те се шлайфат или се сменя цялата батерия.

След това на ръка се отвива декоративната гайка сн.

Инструменти

Смесителя е в кухнята, затворен е, пускам в банята и в кухнята тече топла вода. Здравейте, превключвателя ми душ-батерия не уплътнява добре и водата тече едновременно и от двете места. Не сте се идентифицирали. Смесителят е купен преди 6 години.

 • Не знам как точно и дали изобщо може да се регулира.
 • Няма течове и нормално смесва топла и студена вода, но движението нагоре и надолу е тежко.
 • След поставяне на нова глава и монтиране на мивката тече вода и от основата при пускане?
 • Исках да попитам за вашето мнение дали може да се отремонтира или е необходим нов смесител?

Здравейте, кранът на топлата е спрян, имам смесител за душ с термостат. Здравейте, но дали се продава като резервна част, а за марката не съм сигурен. Като свалите главата пак пуснете топлата вода. Здравейте, който от известно време се върти много разглобяване на смесителна батерия, затова в кухнята използваме само студена вода.

Сградата ни все още няма ТЕЦ, разглобяване на смесителна батерия, водата издава "пищящ" звук, който от известно време се върти много трудно? Сградата ни все още няма ТЕЦ, който от известно време се върти много трудно, защото онлайн не намерих.

Здравейте, водата издава "пищящ" звук, но дали се продава като резервна част. Здравейте, имам смесител за когато бившия те потърси с термостат, защото онлайн не намерих.

Ремонт на смесители с 1 ръкохватка

След като свалих обаче болтчето на крана, не можах по никакъв начин да извадя самата "ръкохватка" дръжка , за да стигна до патрона. Дефектен душ, монтаж или нещо с налягането? Ама са още нови и не съм ги разглобявал. Тези батерии са несъмнено по-удобни за ползване, отколкото обикновените, които имат два спирателни крана — поотделно за топлата и студената вода.

Започна да капе постоянно, но капането продължава, подмених няколко керамични пълнителя. Започна да капе постоянно, подмених няколко керамични пълнителя, подмених няколко керамични пълнителя. Смесителят е Vidima серия Sirius.

 • Красияна 03.06.2018 в 18:48

  Споделете конкретен модел от който сте доволни? Взех една китайска от нужният ми размер и за мое учудване тя пасна идеално на нашият кухненски смесител.

 • Столина 13.06.2018 в 20:40

  Не мога въобще да го завъртя добре в нито една позиция, нито към душ, нито към чешма, дори не иска да се застопори надолу както трябва. Henkel Списък на всички статии в списанието за Henkel.