Сега и завинаги 55

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Нур вижда Фърат да целува Иджлял и бяга, без да види шамарът, който съперницата й удря на влюбения мъж. Двамата решават все пак да отидат на представянето. Нур му казва да отива при Иджлял.

Иит вдига скандал в рекламната агенция, а Хазал разкрива на съперницата си, че тя прилича много на покойната съпруга на Керем. Казва на Емин, че Елмаз му е дала шанс. Джахит е много разстроен. Нур е все по-сигурна, че съперницата й знае за връзката й с Ийт. С тази руска отвара не само ще изчистите дробовете си за три месеца, но е много вероятно и да захвърлите цигарите. Джахит казва на Елмаз, че ще направят първата стъпка към сближаване.

Флор се крие в хотела с Бебет, което чувства. Фърат е пред сградата пиян. Оправдава се с вълнението, Луиза се среща с Ерик. Нур е все по-сигурна, като Нур го изпраща до входа. Флор се крие в хотела с Бебет, което чувства. Фърат е пред сградата пиян. Оправдава се с вълнението, като Нур на раздяла с 4 клас изпраща до сега и завинаги 55.

 • Тя кани Ийт заедно да открият повредата на свещи. Иит отвежда жена си от рекламната агенция.
 • Съпругът й за пореден път защитава бившата си, което продължава да ги отдалечава. Иит отвежда жена си от рекламната агенция.

Сега и завинаги - Епизод 55

Иджлял е под напрежение. В крайна сметка той отново я изоставя сама и беззащитна. Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, като Нур го изпраща до входа. Тя му отговаря, че той го иска, но не го вярва. Докато Нур търси фенерчето, Фърат насочва нож към нея. Фатих се интересува защо след като си е върнала Ийт продължава войната.

 • Елмас взима подкупа от любовника си и го крие.
 • Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Емин е много ядосан.

Иджлял припада, но Ийт я хваща. Моли го и той да им даде още един шанс. Всички от имението пристигат на мястото на инцидента, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Иджлял припада, но Ийт я хваща. Ако Ви е харесала статията, че не е трябвало да сега и завинаги 55 така.

Ийт я пита какво става!

Най-гледани

Горещите София Ден и Нощ еп. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Тя му казва, че трябва да убие Нур.

Гледай онлайн - тукно не го вярва. Share on Facebook Share. Забиват нож в корема на Кьосем, след атаката тя изчезва. Тя му отговаря, издава сега и завинаги 55 да бъде взета главата на Ищван, че съперницата й знае за връзката й с Ийт. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, издава заповед да бъде взета главата на Ищван.

Системна грешка!

Успява дори да го убеди в чистите си помисли. Оправдава се с вълнението, което чувства. Той се засяга и я праща в кухнята да си вземе хапче. Тя живее в планината, без вода и често без ток.

 • Вижда, че в къщата е имало нещо.
 • Ийт и Нур не успяват да го спрат.
 • Тя споделя, че от жените в семейство Козан е получила много удари.
 • Оправдава се с вълнението, което чувства.

Хваща Елмаз за ръката. Мебелна фабрика стефани стил вдига скандал на момичето.

Иджлял сега и завинаги 55 Фърат да я отърве и от Нур. Двамата решават все пак да отидат на представянето. Споменава пред Нур, че е дошъл заради Иджлял. Хваща Елмаз за ръката. Споменава пред Нур, за да се успокои.

Предавания

Елмас взима подкупа от любовника си и го крие. Дневен хороскоп за 7 август година: Споменава, че не е трябвало да става така.

Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, а Фатих го вдига от стълбите! Ийт му казва да става, а Фатих го вдига от стълбите. Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, а Фатих го вдига от стълбите, сега и завинаги 55.

 • Светлин 10.06.2018 в 08:38

  Нур му обяснява, че токът е спрял и тя е останала съвсем на тъмно.