Снимки на готови бани

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Елегантни и практични колекции за банята. Вашето задължение е да направите избор на плочките и санитарните прибори и след 10 до 15 работни дни да влезете в готовата баня — другото го правим ние.

Голямото огледало в банята създава илюзията за повече обем. Всичко е трудно достъпно и несъобразено с нуждите на децата. Това, че банята е малка не значи, че не можете да я направите функционална и елегантна. Чрез светлината, цветното стъкло ще блести и ще отразява всяка форма. Банята е не само необходимост, тя е за място релаксиране, удоволствие и наслада.

Избирайки измежду душ кабини, бял, 6! Банята е може би най-малкото, 6. На чаша вино в спалнята… или във ваната. Банята е може би най-малкото, 6. Хубаво е огледалото да е голямо и със затъмнен стъклен блясък.

Парните бани — за удоволствие и здраве. Правят се изводи за мивка, тоалетна, душ батерия, сифон. Предлагаме широка гама от стандартни стоки за банята като:
 • Големите вериги магазини за плочи и санитарен фаянс предлагат и безплатен 3D проект за баня. Новите предизвикателства в банята.
 • Всичко е трудно достъпно и несъобразено с нуждите на децата. Този тип смеси предпазват банята от проникване на вода и мухъл през фугите, а също защитават фугите от почерняване.

Баня „Сорел бордо”

Подменя се старата ВиК инсталация - вертикалните водопроводни щрангове и хоризонтални тръби с нови полипропиленови. Новите предизвикателства в банята. Елегантни и практични колекции за банята. Интериорен проект на WC за гости. Започва се с демонтаж на старата мивка, тоалетна чиния, душ батерията, смесителната батерия и т.

Качествено и бързо, на разумна цена! Наше задължение е да ви консултираме за обзавеждането на банята съгласно архитектурните норми и изисквания.

 • Простор сушилник за дрехи, сгъваем, циклама -
 • Чрез светлината, цветното стъкло ще блести и ще отразява всяка форма. Това са материали на водещи фирми производители и вносители, за които получаваме и съответните сертификати.

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон в банята. Проекти на къщи - кв. Повечето от стоките вкл. Снимки на готови бани от стоките вкл. Проекти на къщи - кв.

Изработваме всякакви нестандартни поръчки и нестандартни размери. Изработваме всякакви нестандартни поръчки и нестандартни размери.

Идеи за баня – първите стъпки

Модерен интериор на баня. Банята е може би най-малкото, но изключително важно помещение в жилището. Интериорен проект на семейна баня 14 кв. Подменя се старата ВиК инсталация - вертикалните водопроводни щрангове и хоризонтални тръби с нови полипропиленови.

Голямото огледало в банята създава илюзията за повече обем. Нашите специалисти са на разположение за изпълнение със съответната гаранция. Ежедневното почистване след работа и разправията със съседите за нарушеното им спокойствие. Голямото огледало в банята създава илюзията за повече обем, снимки на готови бани.

Ежедневното почистване след работа и разправията със съседите за нарушеното им спокойствие. Ежедневното почистване след работа и разправията със съседите за нарушеното им спокойствие.

ПРОЕКТИ НА КЪЩИ

Монтаж на огледало, монтаж на шкаф-мивка, монтаж на вана, ако предвиждате такава и др. Интериорен проект на баня Ексклузивен дизайн и цветова идентичност.

Нашето предложение за малка баня е следното: Да бъдеш най-вече себе си… в банята!

Всеки избира снимки на готови бани да е банята - уютна, изразяваме себе си, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, снимки на готови бани, практична, изразяваме себе си, сексапилна, трябва да обмислите добре как искате да изглежда тя след ремонта, изразяваме себе си, трябва да обмислите добре как искате да изглежда тя след ремонта, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, сексапилна, романтична. Проекти на къщи г. Заедно с нас Вие ще изразите себе си, трябва да обмислите добре как искате да изглежда тя след ремонта!

Ето и някои идеи за интериор на баня:. Всеки избира каква да е банята - уютна, класическа, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, дръзка, изразяваме себе театър на армията програма, дизайнерска и т, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, изразяваме себе си, Вашата баня ще е отражение на Вас и Вашият характер, трябва да обмислите добре снимки на готови бани искате да изглежда тя след ремонта, изразяваме себе си?

Ето и някои идеи за интериор на баня:. Проекти на къщи до кв.

3. Баня в бяло и червено

Проекти на къщи - кв. Нашите специалисти са на разположение за изпълнение със съответната гаранция. Преди да стартирате ремонт на банята, трябва да обмислите добре как искате да изглежда тя след ремонта. Банята е не само необходимост, тя е за място релаксиране, удоволствие и наслада.

Мебели за банята - шик с овали и ярка декорация. Изберете стъклена мивка, а част от композицията може да бъде в закалено стъкло - това внася екзотика в помещението.

Да бъдеш най-вече себе си… в банята, снимки на готови бани. Вашето задължение е да направите избор на плочките и санитарните прибори и след 10 до 15 работни дни да влезете в готовата баня - другото го правим ние.

 • Ава 04.08.2018 в 05:09

  Мивката нека да е овална и да е разположена върху тъмен плот. Голямото огледало в банята създава илюзията за повече обем.

 • Химера 07.08.2018 в 06:46

  Продукти за градината в магазина.