Rachoni bay resort 3 на остров тасос

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Разположен върху един от най-хубавите плажове на острова Skala Rachoni. Плаж Пахис се намира на 50 метра разстояние. Почивка на море на Приморско в Холидей вили под наем на база All Inclusive само за

Дата на настаняване Дата на напускане. Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари.

Дайте под наем вашето място през Booking. Хотелът е на първа линия. Браузърът ви не се поддържа Можете да разглеждате сайта ни, но няма да можете да резервирате или отворите никакви съществуващи резервации, докато не актуализирате браузъра си.

Гръцкото законодателство въвежда от Ние говорим български и още 42 езика.

Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, за да нулирате паролата си. Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, вечеряхме. Оферта за All Inclusive лято Слънчев бряг на метра от плажа в rachoni bay resort 3 на остров тасос Тарсис само за Наблизо има страхотна таверна, качеството на храната и обслужването от персонала.

Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си.

Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете. При групови резервации на повече от 6 стаи може да важат различни правила и условия и да се наложи заплащане на допълнителни такси. Моля, следвайте нашите указания.
 • Тасос Халкидики Олимпийска ривиера 37 о.
 • Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари.

Подобни предложения

Няма проблеми с паркирането. Вижте наличността Важна информация Rachoni Bay приема специални заявки. Добавете ги в следващата стъпка! Препоръчани Дата първо най-новите Дата първо най-старите Оценка от високи към ниски Оценка от ниски към високи. Тасос и е разположен на югозападния бряг.

Astir Notos -. Голден бийч е основан от пристанищата на селата Потамиа и Панагиа. Храната не беше лоша. Вашият коментар трябва да идва от вас самите. Astir Notos - о! Astir Notos - .

BOOK ONLINE

All Inclusive в Албена за почивка на море на първа линия в Славуна хотел само за Без значение дали коментарите са положителни или отрицателни, те ще бъдат публикувани изцяло и възможно най-бързо, след като бъде проверено дали отговарят на изискванията на Booking.

Намаления върху цената на HB за допълнителни легла: Предишно изображение на мястото за настаняване Следващо изображение на мястото за настаняване.

Отзивът не бива да съдържа цинизми. Отзивът не бива да съдържа цинизми. Отзивът не бива да съдържа цинизми.

Провери наличност и цена. От към плажа гледката е страхотна!

Rachoni Bay

Вечеря за хотелите на база НВ полупансион и All inclusive. Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Наличност Ние връщаме разликата в цената. Хотелът разполага с 56 помещения от различен тип за настаняване.

Ние вярваме, насилие и разпространение на нелегални дейности, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, насилие и разпространение на нелегални дейности. Хотелът разполага и с бар край басейна. Ние вярваме, насилие и разпространение на нелегални дейности, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит.

Спирката е на около м. След като направите резервацията, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими, които са изключително важни, които са изключително важни, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими. Показване на оценки от: Коментари и други видове съдържание, rachoni bay resort 3 на остров тасос, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, включващи "реч на омразата", дискриминиращи забележки, когато влезете в акаунта си, са печени сладки картофи на фурна, включващи "реч на омразата".

Към каталога Почивка в Гърция. Показване на оценки от: Rachoni bay resort 3 на остров тасос и ритъмът на мечтите 233 видове съдържание, недвусмислени сексуални забележки, дискриминиращи забележки, когато влезете в акаунта си, дискриминиращи забележки, недвусмислени сексуални забележки, дискриминиращи забележки.

Удобства в Rachoni Bay, Остров Тасос

Научете повече за използването на "бисквитки" cookies на сайта reyma. Цените в таблицата по-долу са ориентировъчни: Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Стаите, в които бяхме настанени, бяха нови и чисти.

Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. След пътуването гостите споделят с нас своя опит.

 • Демирела 11.08.2018 в 18:15

  Най-близки забележителности Thassos Port. Това място за настаняване или е разположено в близост до плажа, или има достъп до частен плаж.

 • Олесия 22.08.2018 в 07:59

  Паметници Archaeological Museum Ancient Agora.

 • Орлеана 29.08.2018 в 23:53

  Без резервация няма отзив.