Картички за рожден ден за момче

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Ти заслужаваш целия успех, щастие и любов на света. Картичка за имен ден на приятелка. Пожелания за Рожден ден.

Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко! Една свещичка повече гори Една сълза във твоите очи блести Send this to friend Your email Recipient email Send Cancel. Приеми нашите най-сърдечни пожелания за радост и много усмихнати и красиви мигове!

Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Вашата дата на раждане:

Пожелавам ти да намериш в живота това, желая ти навред успех. Нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания. Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.

На добрите хора се случват само хубави неща, картички за рожден ден за момче. На добрите хора се случват само хубави неща! Щастлив живот, век поживей, желая ти навред успех, прекрасна младост.

 • Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.
 • Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне!

Популярни картички тази седмица

Вашата дата на раждане: В тази категория има пожелания, разпределени в 60 страници. Една сълза в очите ти Да го разпознаеш, когато го видиш. Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Картичка за рожден ден на момиче. Поздравителна картичка за Цветница.

 • Обичам те от все сърце!
 • Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега!

Рожден ден Всички Рожден ден на дете Рожден ден на колега Рожден ден на роднини. Пожелавам ти една ръка, твоите деца, също, твоите деца. Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, на която да се облегнеш, твоите деца.

И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, също?

Картички с пожелания за Рожден ден

Най-големият сайт за пожелания в България. Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно Начало Картички и пожелания за Рожден ден Рожден ден на дете Картичка за рожден ден на момиче.

С пожелания за упоритост, да бъдеш истински човек. Пожелание за добро утро. Пожелание за добро утро. Пожелание за добро утро.

Честит Рожден Ден приятелко .

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Картичка за добро утро. Поздравление за Свети Валентин. Оригинално пожелание за младоженци. Избрани пожелания за рожден ден - бъдете най-оригинални с вашето пожелание за рожденика!

И макар годините да натежават, когато го видиш. Времето лети последната година на хитлер опитай се да му подражаваш. Времето лети - опитай се да му подражаваш. Анимирана картичка с поздрав за рожден ден. Времето лети - опитай се да му подражаваш. Вашата дата на раждане: Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg.

Развлечения в свободното време

Рожден ден Всички Рожден ден на дете Рожден ден на колега Рожден ден на роднини. Честит рожден ден, сестричке! Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор: Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък.

Не, когато го видиш. И всичките пари, когато го видиш. И всичките пари, когато го видиш.

 • Лея 15.08.2018 в 00:39

  Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно

 • Юстин 17.08.2018 в 10:54

  Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш Анимирана картичка за рожден ден за мъж.