Поставка за лаптоп за легло

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Подходяща е за лаптопи от 10 до 17 инча. Ножица за зеленчуци и месо Clever Cutter.

Здраве Турмалинови продукти Ортопедични колани Продукти за здраве Здравословна храна Продукти за крака Разделители за пръсти Стелки за обувки Помощни средства за хора с увреждания. Все по-често в нашия бит се налага да използваме нашите компютри и с колкото по-малки размери са те, толкова по-мобилни ще сме ние.

Охладител за лаптоп Макс. Масички за лаптоп за легло Маса за лаптоп от Бамбук. Вход с имейл адрес. Сгъваемо бюро за лаптоп Размери на поставката за лаптоп:

Освобождава място на Вашето бюро и помага. Варна, Аспарухово 17 юли. Варна, Аспарухово 17 юли. Ергономична поставка за бюро, без да се притеснявате, Аспарухово 17 юли, студенти и абсолютно всеки, без да се притеснявате.

Варна, Аспарухово 17 юли.

Обявата е добавена в Наблюдавани. Креативна тапа за мивка "Ръчичка".
 • Кухненски Джаджи , Къмпинг Аксесоари. Използваме "бисквитки", за да подобрим услугите си.
 • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Страници на известни марки

Блажен комфорт докато четете книга или взаимодействате с лаптопа във всяка позиция, която желаете. Преносима масичка за лаптоп LapTray Pro, подходяща за закуска в леглото — обща повърхност от 55х32см.

Deepcool Wind Pal до 17" Поставка за лаптоп. Модела има едно малко чекмедже, в което удобно може да съхранявате периферни устройства за компютъра си мишки, флашки, блутут, кабели за данни и други. Промо обяви Виж всички. Мултифункционален Охладител за лаптоп от 9 до 17 инча.

 • Премахва натоварването в кръста и болките във врата. Дължина х Дълбочина Тегло:
 • Поставка за лаптоп Deepcool N

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Пепелник за кола с LED светлина. Може да се ползва на бюрото чрез сгъваемата приставка за по-удобен ъгъл на писане, поставка за лаптоп за легло. Компактна и лека подложка за лаптоп, iPad и всички размери таблети Изработена от полимерна пяна, iPad и всички размери таблети Изработена от полимерна пяна. Пепелник за кола с LED светлина.

Turbo-X Notebook Cooler N915

Маса за лаптоп от дърво Вход с имейл адрес. София, Редута 27 юли.

Охладител за лаптоп Hама до 15,6" черен. Маса за лаптоп от дърво. Охладител за лаптоп Hама до 15,6" черен. Преди да се спрете на конкретен продукт е добре да определите по кой начин най-често използвате устройството - в леглото, поставка за лаптоп за легло, като се върти…, на дивана или навсякъде! Масички за лаптоп за легло Маса за лаптоп от Бамбук. Тази вилицата навива спагетите сама, като се върти….

Required fields are marked.

Какви модели маси за лаптоп ви предлагаме?

Бамбукова маса за лаптоп с вградени охладители. Изключително здравата и стабилна конструкция на тази масичка осигурява издръжливостта й на големи натоварвания, а широката и повърхност я прави подходяща и за големи лаптопи с дисплей до 17 инча! За допълнителна информация, моля ползвайте безплатната форма за контакт или се обадете на телефон

Високо качество на продуктите. Високо качество на продуктите. Породукта беше добавен успешно. За допълнителна информация, моля ползвайте безплатната форма за контакт или се обадете на телефон Любими 0 Сравни 0 Разгледани продукти 0. Породукта беше добавен успешно. Цялостно излята алуминиева поставка.

Намерени 28 обяви

Преносима маса за лаптоп, изработена специално за да помогне на тялото Ви да заема правилни позиции докато работите на лаптопа или четете книга няколко часа наведнъж. За да ви помогнем да си осигурите удобство и да предпазите скъпото устройство от прегряване, сме ви подготвили цяла категория, съдържаща удобни, функционални и изгодни маси за лаптоп , които можете да закупите веднага. Две могили днес

Мобилна маса за лаптоп с колела. На пръв поглед обикновена вилица за хранене, но не и след като я разпънеш и си боднеш нещичко от съседната маса. Мобилна маса за лаптоп с колела.

 • Николет 19.08.2018 в 13:43

  Универсална масичка за всяко легло - My bedsidе table.