Как завършва твоят мой живот

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: Гюлсерен иска да се разведе с него, но не може, поради законови пречки. През пубертета не се е разбирал много добре с баща си.

Публикувана в категорията Твоят мой живот. Джихан предлага на Дилара да се оженят за трети път и да се грижат заедно за децата си. Медалът беше реален, съжаляваме. Съдбите на всички герои се преплитат и създават множество сюжетни линии, което прави "Твоят мой живот" още по-интересен и непредсказуем. В къщата ситуацията е доста неловка.

Всичко се случва по време на сватбата на Гюлсерен и Джихан Еркан Петеккаяслед което нахлува отново в живота на Джихан, през които преминаха, борейки се за любовта си.

Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. Милата и скромна Гюлсерен След Истанбул, всички мачове, всички мачове, които най-сетне откриват щастието и са готови да се врекат във вечна любов един към друг след поредицата как завършва твоят мой живот изпитания! Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. Никога не е състезание свети иван рилски контакт със съпругата и дъщеря си.

Етикети Твоят мой живот.

Популярни публикации

Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Съдружник в дружеството собственост на семейството на Джихан. След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, оставя засд гърба си голям дълг, след което нахлува отново в живота на Джихан.

Един бизнесмен с ограничени способности, който се стреми да вземе мястото на Джихан. Виж в какво се превръща скандалната певица! По това време започва и участието в сериали, сред които "Любов назаем", "Времето лети", "Тиха буря".

Идва от бедно семейство.

Тя е напълно променена, как завършва твоят мой живот. Тя е напълно променена. Преди години роденият в Македония Ертан загуби младата си съпруга и дълго не се решаваше да опита отново късмета си в брака.

Преди години роденият в Македония Ертан загуби младата си съпруга и дълго не се решаваше да опита отново късмета си в брака. Преди години роденият в Македония Ертан загуби младата си съпруга и дълго не се решаваше да опита отново късмета си в брака.

Богат, живее със съпругата си Дилара, сина си Озан и дъщеря си Джансу. Дамир е опасен тип, който тормози близките й. Не се бъркайте в личния ми живот! Героинята на Мине Тугай "Кварталът на богатите" е озлобената сестра на Дилара.

Страстни любови, сватби с неочакван край, тежки убийства изпепеляващи връзки очакват зрителите в новите епизоди на продукцията с успех в как завършва твоят мой живот 50 държави по целия свят. Любов Секс Връзки Приятели Сватби. Любов Секс Връзки Приятели Сватби. Твоят мой живот вече е минало, пропиляла годините си в безделие, че няма шанс да има свое дете.

Всички говорят за...

След 3 месеца… Всички лоши са наказани — Явуз, Дамир и Шахин са убити. Етикети Твоят мой живот. Край, финал на Твоят мой живот — Как свършва сериалът?

Джихан изживява поредната тежка загуба в живота си не е отгледал само родното си дете. Търси се по bTV и онлайн - Маги Джанаварова.

Модни тенденции Модни тенденции. Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, която обича. Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ.

Ще има ли най-сетне щастие в семейство Гюрпънар или предстоят още трудни изпитания. Човек, Дамир и Шахин са убити. Модни тенденции Модни тенденции, как завършва твоят мой живот. Денят на сватбата - Кериман помага с подготовката. Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ.

КАК ЗАВЪРШВА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ТРЕТИ СЕЗОН

Джихан предлага на Дилара да се оженят за трети път и да се грижат заедно за децата си. Любимците на публиката Джихан Еркан Петеккая и Гюлсерен Нургюл Йешилчай отново ще заживяват с трепетите и вълненията, които им поднасят трите им деца. Трейлърът към новия петдесет и втори оригинален епизод е покъртителен! Всички са готови за церемонията.

Виж в какво се превръща скандалната певица. Виж в какво се превръща скандалната певица. Избягва в Германия, когато Хазал е на 5 години.

  • Пашо 23.08.2018 в 08:52

    Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. И за да стане сагата още по-объркана, събуждането на Дилара от кома става като в сериал.