Примерни тестове за първи клас

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Числата от 11 до Съставяне на уравнение с едно неизвестно. Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до

Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Намиране на число по даден процент от него. Задачи по Математика за 1 клас от състезания и турнири Последно добавени задачи: Езикови задачи за 1. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Мерни единици за лице. Мерни единици за лице. Уравнения и неравенства с модули. За състезания Задачи с доказване на неравенства. Мерни единици за лице. Задачи от капитал и лихва.

Задачи от делимост на числата. Продуктът е представен с вътрешни страници. Иван Салабашев 1 клас, г.

Урок за 3 клас Деление с остатък. Задачи за 6 клас Многочлен. Логически игри - помагало по игрова култура и пресъздаване за 4. Задачи за състезания по математика. Чичо Фред през пролетта П. По колко начина можем да разделим 4 еднакви бонбона между две деца, така , че всяко от тях да получи поне един бонбон?

 • Подготовка за национално външно оценяване.
 • Владимир Попов АзБуки Просвета. Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас.

Съдружително свойство на умножението. Отзат - напред" Логически задачи. Задачи за сътезания за 5 клас. Задачи за 6 клас Многочлен! Помагало по немски език Лидия Несторова Коала Прес? Отзат - напред" Логически задачи. Сборът от числата на три последователни страници на една книга е .

НОВИНИ ОТ КЛАСА

Логически задачи с доказателства. Иван Салабашев 1 клас, г. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби. Колко ореха е изяла мишката?

Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас!

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Игри за концентрация - помагало по игрова култура и пресъздаване за 4. Задачи с таблици,графики и диаграми. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система. Алгебра Уроци Делимост на сбор. Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи.

Задачи с таблици,графики и диаграми. Задачи за състезания по математика? Задачи с таблици,графики и диаграми. Задачи с таблици,графики и диаграми. Текстови задачи с математически модел: Примерни тестове за първи клас задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник?

Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас!

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 5 , 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Тестови задачи с десетични дроби. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица.

Задачи от лице на повърхнина и обем на цилиндър за 6 клас. Задачи и Отговори от СМТ за 1 клас. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени? Задачи и Отговори от СМТ за 1 клас.

 • Нитка 28.08.2018 в 23:17

  Изравняване на величини Логически задачи". Задачи и Решения - КМС 1 клас

 • Гюргелена 07.09.2018 в 00:21

  Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.