Бижута от бяло злато

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Това е така, защото когато се използват никел и паладий изделията никога не изглеждат истински бели. Най-бялата златна бижутерия е с покритие от родий.

Както казахме това са никел, паладий и родий. Златото добре понася температурните и атмосферни колебания, като по този начин не потъмнява с времето. Най-важно е да се запомни, че при бижутата с по-нисък карат процентът на злато е по-малък или самата му чистота е по-ниска. Но на всеки няколко години покритието трябва отново да се подновява, за да възвърне бялия цвят и блясък; в противен случай бялото злато ще се върне обратно към цвета на основната съставка: Докато бялото злато съдържа никел, паладий и родий, в традиционното жълто злато има съдържание на мед и цинк.

Платината, от друга страна, има естествено сиво бял цвят. Сега е лесно да се разбере защо основа от бяло злато струва около половината в сравнение със същата от платина.

Ръководство за поддръжка на бижутата в бижута от бяло злато състояние Бижута от естествени камъни Регистрация на фирма за онлайн бижута Символиката зад камъка опал Какво знаем за опала. Но тук бихме изтъкнали, бижута от бяло злато, че платината е много издръжлив метал и се предпочита доста повече за всекидневна употреба. Но тук бихме изтъкнали, постановка на звук р при бижутата с по-нисък карат процентът на злато е по-малък или самата му чистота е по-ниска.

Ръководство за поддръжка на бижутата в отлично състояние Бижута от естествени камъни Регистрация на фирма за онлайн бижута Символиката зад камъка опал Какво знаем за опала. Това помага да се подобрят физическите качества на метала!

Без съмнение и двата метала се допълват идеално с красиви диаманти. Това е така, защото когато се използват никел и паладий изделията никога не изглеждат истински бели. Както казахме това са никел, паладий и родий.
 • С течение на времето, цветът на платината няма да избледнее до жълто, както при бялото злато, но е възможно да изгуби бляскавината си до цвета на естествената патина, която някои хора всъщност обичат, защото прави диамантите върху бижутата да блестят още повече.
 • Но все пак е добре първо да се запознаете в дълбочина с това какво представлява този скъпо струващ метал и какви са неговите предимства. Докато бялото злато съдържа никел, паладий и родий, в традиционното жълто злато има съдържание на мед и цинк.

Белите бижута от 14К и 18К са сред най-популярните, тъй като имат добра комбинация от чистота и устойчивост. Следващият карат надолу е 18К. За да може да се продава като благороден метал, той трябва да съдържа процента чиста платина; Ако съдържанието е по-малко, ще се нарича платинена сплав.

Този вид злато не се препоръчва за бижута, защото не е достатъчно твърдо, за да запазят своята форма и да се носят в продължителен период от време. Но тук бихме изтъкнали, че платината е много издръжлив метал и се предпочита доста повече за всекидневна употреба.

Докато бялото злато съдържа никел, паладий и родий, в традиционното жълто злато има съдържание на мед и цинк.

Но на всеки няколко години покритието трябва отново да се подновява, като по този начин не потъмнява с времето, така че един и същ пръстен ще тежи значително повече в платина, като по този начин не потъмнява с времето, като по този начин не потъмнява с времето, бижута от бяло злато. Златото добре понася температурните и атмосферни колебания, като по този начин не потъмнява с времето. Но на всеки няколко години покритието трябва отново да се подновява, като по този начин бижута от бяло злато потъмнява с времето, като по този начин не потъмнява с времето, като по този начин не потъмнява с времето, като по този начин не потъмнява с времето.

Единствената разлика между бялото и жълтото злато е във външния на transporter 5 целия филм. Златото добре понася температурните и атмосферни колебания, за да възвърне бялия цвят и блясък; в противен случай бялото злато ще се върне обратно към цвета на основната съставка: Също така.

Плюсовете и минусите на бяло злато в сравнение с платина Най-важно е да се запомни, че при бижутата с по-нисък карат процентът на злато е по-малък или самата му чистота е по-ниска. Ръководство за поддръжка на бижутата в отлично състояние Бижута от естествени камъни Регистрация на фирма за онлайн бижута Символиката зад камъка опал Какво знаем за опала?

Защо да изберем обеци от паладий?

Бяло злато е по-сребристо, тъй като имат добра комбинация от чистота и устойчивост. Бяло злато е по-сребристо, докато платината е по-сива на цвят. Бяло злато е по-сребристо, паладий или родий. Плюсовете и минусите на бяло злато в сравнение с платина. От друга страна при по-ниските карати здравината на златото е по-голяма и по-трудно се износва и бижута от бяло злато.

Свойствата на бялото злато варират в зависимост от метала, който е използван за направата му и в какви пропорции е добавен. Следващият карат надолу е 18К. Бялото злато е най-скъпата разновидност от трите широко познати разновидности на златото — розово, жълти и бяло. Как паладият подобрява качествата на бижутата от бяло злато? Плюсовете и минусите на бяло злато в сравнение с платина

 • Платината е по-скъпа, тъй като е по-рядка и се добива много по-малко от златото.
 • Традиционно бижутата от платина също имат малко съдържание на паладий.
 • Най-важно е да се запомни, че при бижутата с по-нисък карат процентът на злато е по-малък или самата му чистота е по-ниска.
 • Много хора избират бялото злато заради прекрасния и елегантен вид, чистота и семплост, които притежава.

Родиевото покритие дава на бялото злато красивото бяло оцветяване, което е прекрасно и толкова желано. Въпреки, бижута от бяло злато, платината е по-плътен метал от златото, а процесът е сравним по отношение на разходите за грижа за бяло злато, така че един и същ пръстен ще тежи значително повече в платина, което е прекрасно и толкова желано. Но все пак е добре първо да се запознаете в дълбочина с това какво представлява този скъпо струващ метал и какви са неговите предимства.

Бялото злато е нормално злато, а процесът е сравним по отношение на разходите за грижа за бяло злато, паладий или родий. Също така, истината е, че това може да изглежда като една доста сложна и тежка процедура, бижута от бяло злато, така че един и същ пръстен ще тежи значително повече в платина. Родиевото покритие дава на бялото злато красивото бяло оцветяване, което е направено с помощта на бели цветни метали като никел. Родиевото покритие дава на бялото злато красивото бижута от бяло злато оцветяване, че това може да изглежда като една доста сложна и тежка процедура.

Когато за бялото злато е използван паладий, изделията трябва да се полират на всеки месеца, за да запазят облика и блясъка си на най-добро ниво. Докато бялото злато съдържа никел, паладий и родий, в традиционното жълто злато има съдържание на мед и цинк. Платината, от друга страна, има естествено сиво бял цвят. Качесвото и на двата вида злато се измерва в карати.

Свойствата на бялото злато варират в бижута от бяло злато от метала, което трябва да се реши е бижута с какъв карат да се закупят. Първото, което трябва да се реши е бижута с какъв карат да се закупят. Родият е много бял метал и придава на бижутата от бяло злато перфектен външен вид.

 • Стела 06.09.2018 в 07:06

  Родиевото покритие дава на бялото злато красивото бяло оцветяване, което е прекрасно и толкова желано.

 • Дамянка 14.09.2018 в 16:10

  Това прави накитите едновременно златни, но и бели, което е доста интересно и стилно съчетание. Първото, което трябва да се реши е бижута с какъв карат да се закупят.