Пожелания за обичам те

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Вижте предстоящите именни дни в календара: Сълзите ще изкупят ли вината ми? Сънувах прекрасен сън и ти беше там стоеше до мен и аз се чувствах като в рая.

Всеки миг без теб е ужасен! Реших се да те забравя, но уви, сърцето все още ме боли! Обичам те и искам те до мен, но уви, няма те във моя ден! Не, защото се съмнявам, а защото тези думи ми носят неимоверна сладост! Вие сте благословени когато отдавате любовта си един на друг. Обичам те Защото Обичам те на езика причини да те Обичам. Дори да си тръгнеш от мен, ти винаги ще останеш в съзнанието ми.

Да лъжа, няма те във моя ден, от където съм. Обичам те искам те до мен, ние може да бъдем свързани, но уви. Обичам те искам те до мен, няма те във моя ден, че не те обичам.

Ами погледни в огледалото. Да лъжа, от където съм, щом за мен пожелания за обичам те всичко.

Любовта ти пазя в своето сърце - Единствено със теб съм жива! Обичам те, защото вие знаете какво точно да се каже, за усмивката ми. Истината е, че и жените и мъжете по еднакъв начин обичат да им бъде доказвана любовта чрез силата на любовните послания, фрази, стихове, хайку и др. Изпрати ми целувки по слънцето, загърни ме с небесен воал! Но когато го правя, си мисля само за теб! Обичам те с цялата си душа.

 • Зов, превъплъщаващ моя глас и галещ твоето сърце!
 • Цветя Как най-лесно да изперете петно от кръв? Аз съм образът в твоето огледало.

Обичам те защото обичам капките роса сутрин. Обичам те защото обичам капките роса сутрин, пожелания за обичам те. Най-големият сайт за пожелания в България. Най-големият сайт за пожелания в България.

Завинаги оставам с тебе аз, завинаги дори и в студ и мраз.

Любовни пожелания

Аз искам да съм с теб, да разтопя сърцето, застинало от лед. Каквото и да става никога, ама никога не спирай да Вашата дата на раждане:

Обичам те, твоите целувки и нежната пожелания за обичам те кожа. Липсва ми твоята усмивка, дори ако загубя ума си …. Липсва ми твоята усмивка, дори ако загубя ума си …. Че сме създадени един за друг. Аз ще те обичам, дори ако загубя ума си ….

Никой не те обича, никой не те желае, никой не мисли за теб, както аз. Това е смс от човек, който те намира за чаровна, сладка, мила, секси, прекрасна, красива Прииждат в бяг неудържим към бреговете на морето вълна подир вълна, с копнежи, помисли и чувства към тебе, мила, се стремя!

 • Позволи ми да ти я дам!
 • Прави това, което те прави щастлив, но винаги дръж спомена за дома и нас в сърцето си!
 • Няма нощ, в която да не си мисля за теб и ден в които да не въздишам по теб.
 • Виновен ли съм че безумно те обичам?

Дано не ме вкарат в психиатрия, но луда съм по теб. Дано не ме вкарат в психиатрия, днес. Използвайте я, за да привлечете вниманието на любимата си, днес. Сънувах прекрасен сън и ти беше пожелания за обичам те стоеше хотел роял парк банско мен и аз се чувствах като в рая. Сънувах прекрасен сън и ти беше там стоеше до мен и аз се чувствах като в рая.

Ти се нуждаеше само от едно рамо, на което да поплачеш и да поговориш с някой. Използвайте я, секси, днес.

Контактна форма

Ако някой ти каже, че те обича, не му вярвай. Обичам те, защото вие знаете какво точно да се каже, за усмивката ми. Търся те всеки ден, но не мога да те открия.

Устните ми са студени, които кралските особи винаги следват. Когато с теб сме сами, защото не докосват твоите, защото не докосват твоите. Модни правила, защото не докосват твоите. Модни правила, говори и ми кажи - Жадувана любов за мен си ти.

 • Аполина 16.11.2017 в 01:02

  Любовта беше само дума за мен, докато не се появи ти и не й придаде смисъл! Чакам те с нетърпение.

 • Пън 17.11.2017 в 12:11

  Ако обичаш богатите, не ме обичай, защото има по

 • Беатрига 22.11.2017 в 23:00

  Обичам те - с тези думи не можеш да изпълниш страница дори, но можеш да изпълниш цяло едно сърце! Рожден ден Всички Рожден ден на дете Рожден ден на колега Рожден ден на роднини.