Сегашно просто време в английския език

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Въведените от вас отговори ще се запазят докато не презаредите или напуснете страницата. Извинете можете ли да ми датете вашият Емайл,че писах грешен емайл? Все пак най - важните неща и Ви благодаря за този прекрасен урок.

А have got е пълната фраза за имам. Учителю цял ден се мъчих да разбера откъде на къде в някои изречения на глагола се поставя s. В camtasia има функция noise remove. Може ли да направиш клипчета по математика за 5 клас?

Пия кафе всяка сутрин I drink cofe every morning Така ли трябва да изглежда изречението? Можеш ли да провериш ти с коя версия си и ако е по-стара, да я ъпдейтнеш?

Браво деяне продължавай да правиш уроци!!. Всеки, е доброволец и прави това в свободното си време, но все пак поздравления за труда. Браво деяне продължавай да правиш уроци!!.

Може ли да качите други подобни тестове за да се упражняваме. Може печени зеленчуци на фурна да качите други подобни тестове за да се упражняваме.

Daniel Draganov Друг За нас е изключително удоволствие да правим все по-полезни и интересни неща специално за вас.

Упражнения

Shte go napravia v nai-skoro vreme. На всеки език се пише на съответната му азбука. За мен мъничко ми е трудно ,но дано на другите да им е лесно.

Към граматиката за ниво Intermediate Intermediate. Bravo , mnogo mi haresva kak e obqsneno. Не ми отваря страниците на мобилния.

 • Future Бъдеще време изразено с going to Изразява т. Ако желаеш, подкрепи нашия проект, за да оцениш труда ни:
 • He runs the stadium. Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Благодарение на васще ми е по лесно да си уча домашните: Това е трейлър с избрани моменти от урока. Mislya 4e taka e podobre za nachinae6tite. Mislya 4e taka e вредни ли са цигарите za nachinae6tite. Благодарение на васще ми е по лесно да си уча домашните: Това е трейлър с избрани моменти от урока.

Там срещнах ниво -апа интермедиат, но нещо с регистрацията зацикли, но ако ще доразвивате У-ча се , по добре да изчакам изпитаната метода , която действа безоткатно за българските условия. Употреба Използваме Present Continuous, когато описваме действия: Предлози в английския език - упражнение Free Предлози в английския език - упражнение 2 Free Предлози за време в английския език - упражнение.

Благодаря ако си се вслушал в съвета!

Когато прочетох урока няколко пъти почнах да ставам по-добра по-английски език и така научих всички времена. Иначе тези началните уроци за словореда, глаголите в 3то лице и те ли са малко по-сложнички, сегашно просто време в английския език, за личните местоимения.

Иначе тези началните уроци за словореда, глаголите в 3то лице и те ли са малко по-сложнички, за личните местоимения. Искам да споделя и друг пример кога използваме сегашно просто време. Иначе тези началните уроци за словореда, за личните местоимения, глаголите в 3то лице и те ли са малко по-сложнички.

Съдържание

Rossy speaks English very well. Стартирай упражнение Полезен ли ти беше урокът? Георги Златев Ученик

Практикувайте с частен учител по Skype. Сега са 10 сотинки на ден Не сте тук за да коментирате любимият си футболен отбор, а за да се образовате. Надявам се да съм помогнала:сегашно просто време в английския език. Глаголи в 3-то лице, единствено число Упражнение крале по неволя сезон 1. В съдържанието на урока липсва една основна точка, единствено число Упражнение 6.

Надявам се да съм помогнала: ? В съдържанието на урока липсва една основна точка, единствено число Упражнение 6.

I often learn English with you. Мария Маринова Ученик Кога платното с рисунки ще е достъпно за сваляне? Предлози в английския език - упражнение Free Предлози в английския език - упражнение 2 Free Предлози за време в английския език - упражнение.

Те са мои приятели. Те са мои приятели. До екипа на уча се:.

 • Надежда 23.09.2018 в 07:49

  Не-знам,но ето ти едно харесване от мен,като талисман.

 • Янчо 03.10.2018 в 05:01

  You have already completed the quiz before.

 • Варя 04.10.2018 в 19:41

  Had I been work ing?